top of page
logo.jpg
Search

Handstandwalk & ropeclimbs

Oioioi, handstand walk og ropeclimbs?? To ting jeg ikke mestrer, på samme dag.. “Var ikke vits at jeg kom på trening i dag”, hørte jeg flere si i dag. Helt feil! I dag var dagen for å øve MASSE på handstand walk, og litt på ropeclimbs. Hører dere klager og offer på at det er så mye dere må lære dere, men her får dere det faktisk gratis i dag. “Gratis” øving på to teknisk vanskelige ting, som gir en enorm mestring å klare. 

Føler vi er blitt ganske god på ropeclimbs, så på i dag ble det mest øving og fokus på hvordan vi kan være mer effektive i øvelsen. På handstand walk delte vi det inn i flere deler hvor vi gradvis jobbet oss mot å gå på hendene uten støtte (en kompis, eller en vegg). Mye fokus på å bruke kjernen og ha aktive skuldre. Noen syns det var utfordrende å bare stå inn til veggen, så da øvde vi en del på å bli mer komfortable med å være opp/ned. 

På en økt som i dag er det viktig å fokusere på at vi skal lære noe, og vi må ta de stegene vi tar mot å mestre øvelsen fullt som en seier i seg selv. Hørte det var noen som hadde sagt sarkastisk i det de kom inn i dag “åja, dagen for mestringsfølelse i dag”. Vet dere hva, det var det faktisk. Fikk veldig mange tilbakemeldinger på at samtlige opplevde mestring og syns det var gøy å bruke så mye tid på skill trening. 

Kan nevne mange som imponerte meg med HSW og RC i dag, men det som imponerte meg mest var Trond som hadde en helt fantastisk fin handstand og var skikkelig komfortabel på hendene. Så ut som han var født på hendene 😉 

Takk for i dag! Sees i morgen <3 

1 view

Commenti


bottom of page