top of page
logo.jpg
Search

Hands Down

Som workouten i dag heter. Nevene ned, hørte dere ikke på det kjente dere kanskje litt syre i skuldrene. Det som er dumt med “syre” altså melkesyre/lactate er at du er i en ond sirkel når du er i gang. Kommer syren i skuldrene på hoppetau tar det ikke mange knebøy før det setter seg i lårene.

Hvordan kan jeg blir kvitt denne melkesyren?

Puste masse vil hjelpe dere. For evnen kroppen har til å ta til seg oksygen er det som fjerner melkesyre, vår aerobiske kapasitet. Om du ikke puster regelmessig blir det vanskelig for kroppen å ta til seg oksygen :).

Ikke god på double-unders, fortsett øvingen, det er ikke vanskelig, men i starten må dere øve masse også plutselig sitter den. MEN husk, det er ikke vits å øve som en d.u.m.m.i.n.g. En d.u.m.m.i.n.g øver med dårlig teknikk og driter i hvordan det ser ut så lenge han/hun får det til, hva skjer da? Jo du lærer deg “feil” teknikk og da er det enda vanskeligere og lære seg rett teknikk og tar ofte mye lengre tid enn å bare lære det rett førstegang. 

Sliter du med å få resultater på trening og ønsker å lære noe nytt om mat, denne podcasten er veldig bra og varer ikke for lenge. Perfekt i en litt lang kjøretur eller en rolig stund på kontoret 😉

Don´t get bamboozled by big foods

1 view
bottom of page