top of page
logo.jpg
Search

Grace – 12.August.2019

ENDELIG MANDAG –Petter Stordalen

Mandag er dagen der mange starter med blanke ark og ser på uken som kommer. Da er det super viktig å starte på en god måte. I «globo gym» verden er regelen ser du ikke medlemmet innen onsdag kommer de ikke før tideligst neste uke. Sånne holdninger har vi selvfølgelig ikke på Verftet men det er noe i det. Start uken på den beste mulige måte, en perfekt lunsj og selvfølgelig en deilig treningsøkt.

Og hva er vell da bedre enn Grace en klassiker som aldri går av moten. 30 reps går jo veldig fint og er ikke noe stress. Men hva skjer når vi putter litt intensitet oppå der?

Pain goes away. But the pride of knowing you gave everything? That’ll stick with you forever. – Mat Fraser (CrossFit Games vinner 4 år på rad)

Klarte vi å presse oss som Fraser sier? Er vi stolte over innsatsen vår etterpå, vet vi at hvert eneste sekund var hardt arbeid? Da har vi gode resultater i vente.V

VERFTET 3.0

Nye oppdateringer. Ting ser lysere og lysere ut. Riving av garderoben ga masse problemer og satt oss litt tilbake i tid. Men støpe folkene har vært i lokalet i dag og det er bestilt isopor og radomduk, dette blir lagt ila uken og forhåpentligvis støyp på toppen innen uken er omme!

Det viser ser at vi ikke trenger å vente så lenge på at bettongen skal avfukte seg så da gir vi gass med gummigulv ganske rett etter det.

12 views

Comments


bottom of page