top of page
logo.jpg
Search

Get Lost – 30.desember 2019

En kunne føle seg en smule lost midt inne i denne økta når viljen begynte å jobbe litt mye i mot og kaloriene på Echo biken begynte å bli sånn passe seige. Da var det ekstra viktig å bestemme seg og gjennomføre bestemte kalorier, antall snatch og bestemt variant av toes to bar.

For de som enda ikke har blitt helt kjent med og komfortabel med øvelsen power snatch inviterte dagens økt en gylden mulighet til å øve teknikk og få testet bevegelsesmønsteret som inngår i øvelsen. Det er ikke til å stikke under en stol at snatch er en av de mer komplekse øvelsene vi har i crossfit. Så ikke fortvil om ikke teknikken satt perfekt i dag. Det kommer flere muligheter til å få bryne seg på denne.

The riders in black 😎

Hodene bøyd i laserfokus på oppgaven foran seg 💪👊

😈👌

❗Dere må alle sjekke mailen i dag. Det er sendt ut informasjon angående Golden-medlemskap❗

For mange var dagens økt den aller siste økta i 2019. For et år det har vært! Tusen takk for all svette, stølhet og community dere har lagt ned hos oss. Vi gleder oss til å ta fatt på et nytt år med nye muligheter sammen med dere ❤ For de av dere som har meldt dere på til morgendagens Nyttårswod – Be prepared for moro, svetting og en perfekt avslutning på treningsåret 2019! Takk for i dag, og takk for i år til de vi ikke ser igjen før neste år 🎆🌟 Team Verftet.

1 view

Comments


bottom of page