top of page
logo.jpg
Search

"FURIOUSLY FAST" - 06.Oktober.2021

God kveld folkens.


Dagens økt var "høy puls stemning". Vi hadde 3 økter i en økt hvor vi jobbet 6 minutter per økt med 6 minutter pause mellom. Det hele bestod av 30 minutter med svette. Vi startet med økten "DT" som består av tre øvelser med stang i en AMRAP, etterfulgt av økten "Cindy" hvor fokuset er kroppsvekt og enkle teknikkøvelser som pull-ups , push-ups og airsquats. Videre var det opp på sykkelen og samle så mange kalorier en klarte på 6 minutter. Målet her var mellom 60-120 cals. Vi la antall repetisjoner sammen og fikk dagens scoore.


Vi har mange nye medlemmer på Verftet for tiden og dagens økt har fått positive tilbakemeldinger. For noen var det kanskje mye informasjon å ta inn, men da vi var ferdige var det mange som satt igjen med en god følelse og mestring. Økten i seg selv er veldig variert og vi har vært innom 3 forskjellige varianter av crossfitøvelser.


Nå som landet har åpnet opp og restriksjonene er blitt løsnet opp litt, har vi også åpnet opp for muligheten til å holde det litt ryddigere rundt oss når vi trener. Vi ønsker derfor at alle personlige eiendeler slik som jakker, bagger, sko osv. blir lagt i garderobene før vi går inn å trener. Konsekvensene dersom dere ikke gjør dette er 2 burpees på hele gjengen ;)))


Vi fikk også besøk av sønnen til sjefen sjøl i dag. Ludvik og Line kom innom for å si hei etter 10 timen. Så gøy å endelig få si hei til den lille sjarmøren. Veldig koselig.


På instagram ser dere dato og et lite innlegg om årets julebord. Mer informasjon kommer senere! Vi gleder oss.

Håper alle har hatt en fin dag i dag.


-Martine
222 views

Comments


bottom of page