top of page
logo.jpg
Search

Fun With Flags – 10.03.2020

Super fun workout! En god kondistest, samtidig benkpress. Veldig gøy, syntes iallefall jeg. Men så like jo jeg alt ;).

R.I.P Fun with flags. Noen som tok referansen? – Sheldon Cooper? Ikke nå heller? – Big Bag Theory. Så har du lyst å ta referansen er det bare 15-20 sesonger i vente ;).

Corona Rutines – Vi har blitt rammet, litt iallefall! 😉

Vi bumper opp Corona rutinene våre i disse dager, vi gjør egentlig det vi alltid har gjort. Bare trøkker litt ekstra fokus på det:

  1. Vask nevene før og etter trening.

  2. Vask av alt utstyr. Det vil si pullup rack, manualer, sykler, ro maskiner osv.. Spray godt av utstyret og bruk papir.

  3. Ellers så spriter vi ned utstyret litt ekstra enn normalt.

Vi har ikke blitt rammet av virus. Men av en avmelding (hehe)

Førstkommende lørdag kjører vi på fra kl.09.00. Det serves grøt og saft med dugnadden og vi har en hau av oppgaver som kommer til å gjøre Verftet enda freshere, kulere, bedre og enda bedre ;). – Håper noen har mulighet til å komme. Du trenger ikke å være nevedyktig for å komme, vi har arbeid til alle nivåer. Og om du bare vil spise grøt og være litt sosial er du hjertelig velkommen =).

Fra back in the days da alle vennen til Andreas hjalp å stelle i stand til nyåpning. En gjeng med helter på bilde her <3. Uten dugnadsånd hadde ikke engang Verftet klart å åpne lokalet sitt :D.

Husk å meld dere på movie night før det blir fult =))Vi har startet planlegging til dugnad. Nye whiteboard kommer :))Jane = Mama of the year!! Tar med kidden flere ganger i uken i bilstol trener litt, passer litt på og er generelt helt sjef! 🙂

Til slutt – Vi har laget hoppetau hylle for idioter for å ha ting på stell !!!!!!!???????!?!?!?!?!?!?!?!? – Trenger vell ikke å si så mye mer !”()#/!()”#/!)(“/#/!)(


Andreas rydder opp etter griseunger 😉2 views

Comentários


bottom of page