top of page
logo.jpg
Search

Front Squats & "Seventh Wonder" - 29.11.2022

CrossFit Verftet & Bryggen Skolen


Vi må jo starte bloggen med den største nyheten i dag.


Verftet har skrevet seg opp til å finansiere 50% av en skole i Africa (jeg venter på mer info fra Snorre/Bryggen 😅) som Bryggen har finansiert i mange, mange år. De trengte nå hjelp for å holde skolen i gang så da syns jeg det var veldig hyggelig å ha sammen med den CrossFit boksen som en gang fikk meg hekta, fikk meg til å lære double-unders fikk meg til å klare min første muscle-up men ikke minst fikk meg til å åpne en CrossFit box i Haugesund som du forhåpentligvis har hatt stor glede av 😍. Dette binner oss sammen og det er veldig hyggelig ❤️.


Vi må hive oss rundt, Bryggen gjør dette 10.12.2022 og vi hiver oss med!


Planen er ordinær Bring a Friend, men med to instruktører og litt flere atleter.

- Økten koster 100kr per pers

- Smoothie salg

- Utvalgt klessalg

- Kaffesalg

- Loddtrekkning


100% går til skolen


Til loddtrekning har vi allerede fått litt giveaways men om du har en bedrift eller jobber i en bedrift som kanskje kunne gitt noe send oss en melding 😊.


Mer info får du i eventen på facebook medlemmer


Så til Dagens WOD


Vi starter rett på Tirsdags Rant:


Intensity > Volume


Dette har noen nok hørt før (forhåpentligvis) så vi får holde det kort.


Den største feilen innenfor funksjonell trening er at fokuset er å gjøre mer fremfor å gjøre mindre ordentlig. Tanken om at det ikke er nok og at 1000 reps må være bedre enn 100 er ikke riktig.


CrossFit på riktig måte er intensitet over volume, med effektive øvelser som skaper KRAFT (intensitet) vil resultatene komme.


Noen dager gjør vi høy mye volum og det er bra å trene på. Av og til. Men i hovedsak er dagen i dag et godt eksempel på en kjempe god trening.


8 min, totalt gjorde jeg rundt 30 reps av hver øvelse. Det er ikke mye, men det var nok, jeg ga det jeg hadde og i morgen er jeg klar for å gi gass igjen

Less is more


Juleballet


Må også takke alle som var på juleballet på Lørdag. For en fantastisk fest det ble 🤩🙌.Leste også et sitat i dag jeg ville dele med dere:


“Well done is better than well said.” - Benjamin Franklin

Talk is cheap.

Anyone can talk.

Only the few, choose to do.


Gjenglemt


Thomas rydder opp i gjenglemt ila uken så om du savner en genser eller en jakke ta en titt før den sendes avgårde 😊(Hmmm, ligner på Andreas sine lifters.... Han har sikkert flere hjemme :D )


Scoreboard & ScoresHa en tipptoppp kveld! - Andreas & Margrethe

211 views

Comentarios


bottom of page