top of page
logo.jpg
Search

Front rack lunges and throwing hands - 12.juli.2021

GOOOD MANDAG godtfolk, Marie her<3

Det er sommer og jeg har allerede jobbet her i et halvt år. Tenk det da folkens, tiden den flyr. På de månedene jeg har vært så har læringskurven vært utrolig stor, og det er den enda, lærer noe nytt HVER eneste dag, no joke. Men det er jo akkurat det som gjør det så gøy, man blir aldri ferdig utlært uansett hvor flink man er. Ikke minst har jeg blitt kjent med en helt fantastisk gjeng, nemlig dere. Det er på grunn av dere jeg har valgt akkurat denne jobben.

Fra i dag av tar jeg ferie og blir borte i nesten 2 uker. Skal bli deilig å være litt på vift og da spesielt se familien oppi nord igjen, men blir selvfølgelig å savne dere!Over til dagen i dag. Jeg håper dere har hatt en fin helg og er ferdig oppladet til en ny uke!

Her på Verftet har det hvert fall vært en herlig start på uka med nok en gøy økt.


Det var en todelt økt i dag, første del var front rack lunges hvor vi over hvert sett skulle øke i vekt, hvor siste settet ble scoren.


Etter 10 minutter med etter hvert litt småtunge lunges, så var det del to som stod for tur. Her var det myyye situps, kettlebell swing og goodmornings på gang. Goodmornings er ikke en øvelse vi pleier å ha i selve øktene og er kanskje uvant for mange å gjøre denne øvelsen med ekstra vekt. Personlig kjenner jeg denne øvelsen sinnsykt godt i hamstringen (der man skal kjenne det) og ender alltid opp med grusom gangsperr. Så vær forberedt på det i morgen folkens, for jeg er ganske sikker på at jeg ikke blir den eneste med veldig rar gange i morgen.

Med tanke på dagens øvelser så gikk det mye på korsrygg og mage i dag. Her var det derfor viktig å tenke seg litt om med vekter, da det kan være vanskelig å holde en fin teknikk i for eksempel goodmornings når man begynner å bli ganske sliten og har vekter på i tillegg.Så det var altså dagen idag. Jeg håper dere har hatt en fin dag, så sees vi om litt under to uker, for nå drar jeg på feriii :D

160 views

Comments


bottom of page