logo.jpg
Search

Fridays Hurray & Quiz kveld

Heisann,

Takk for en fantastisk quizkveld med flotte mennesker. Den ble vellykket nok en gang. En spesiell stor takk til Ingvild og Elina som stelte i stand med veldig god tapas til alle! Kjekt at så mange tok turen så håper vi dere hadde det kjekt og ble litt bedre kjent med hverandre 🙂

Quizkveldens vinner var selvfølgelig laget til Bjørnar. Det besto av Bjørnar, Marianne, Marthe, Steffen og Sophie. Steffen var så tøff at han sa “yes, eg har aldri vonne en quiz før”, før selve quizen var i gang. Seieren ble overlegen og vinnerlaget fikk seg rikelig med cider fra området Perån.


Maria kjører en rolig pose 😀 haha
Fridays Hurray

30 min amrap 88 cal row 88 box-jumps (24/20) 88 pullups 88 deadlifts (100/70) 88 push-ups 88 front-rack lunges w/KB (24/16)

Ble gjennomført i team 2. De fikk dele opp hvordan de ville men haken var at de måtte løpe sammen med strikk rundt parken i mellom hver 88 rep. Bilde av tavlen har jeg ikke for der sto det plutselig quizkveld.

Athletes of the day Vi kjører litt Vegard style og skryter litt av de som fortjener det! – Nils-rune var dagens beste mann med hele 44 reps på 80kg, utrolig god fremgang! – Dagens beste dame var Marie som ville kjøre økten med tom stang men valgte heller å ta på litt vekt og fullførte alle sine reps med stil 😀 – Beste team var helt klart våre kjære og gode politier. De klarte å gjennomføre hele økten og dra ut litt calorier i det siste minuttet.
0 views

© 2020 by Verftet