top of page
logo.jpg
Search

Freaky 5k - 02.November.2022

God kveld dere,

Håper alle har hatt en digg onsdag med enten trening, aktiv hviledag eller helt fri:D


Dagens økt var en herlig kombo med 1000m run sammen med kroppsvekt øvelser. Vi kjørte 7 min per runde x 5:S Høy puls inn i en styrkeøvelse er ikke bare bare. Vi fikk kjenne på hvor terskelen/limiten vår lå per dags dato på de forskjellige øvelsene sammen med et langt løp eller sykkeltur aka høy puls.
Vi har de siste mnd hatt mye fokus på styrketrening og waves. Nå er det over på gymnastic movements som fokus. Her for å trene videre på kroppskontroll. Dette betyr at vi øver og trener på ferdigheter som styrke, fleksibilitet, koordinasjon, balanse, agility, og accuracy.

Eksempler på disse ferdighetene er pistol squats, V-ups, stå på hendene/gå på hendene, tau osv osv:D


Vi er mannsterke på timene for tiden, veldig BRA! Fortsett med det peepz!

Bring A Friend på onsdager er kl 17.30 forresten:D Kult om vi hadde klart å fullt opp den timen der også:D


Over til dagens JOKE!

I går måtte jeg (Helene) arrestere sjefen som stjal BANAN av meg.. hehe x) så jeg trodde jeg måtte begynne med å skrive navn på maten min som jeg ikke ønsker å dele.... MEN pliktoppfyllende som han er lå det jammen en banan til meg i kjøleskapet idag!

NOTE! Han MÅ ha hatt det veldig morsom med seg selv da han tok med seg denne bananen i dag morges! Da lo jeg godt gitt :D:D<3


Forresten så har vi til nå utrolige mange bra resultater ved siste veiing etter nutrition challenge! Her må vi gi dere en STOR applaus for den jobben som er blitt lagt ned i planlegging, kokkelering og dedication til en nokså streng challenge:D Flinke folk!


Dagens Score:
Dagens pics:
Kyss, Klapp og Klem

Helene & Thaddeus176 views

Comments


bottom of page