top of page
logo.jpg
Search

FRAN – Valentine Edition – 14.Februar.2020

Det var litt overtenning på 6.30 timen i dag :)) #shithappens on valentines day 😀


Ben & Katrine cleans up 😀4.30 timen måtte gjennomføre 1 minutt selvskryt

Ny eller relativt ny her på Verftet å har lyst å få med deg en gratis inngang? – Meld deg på introkurset neste helg. Booking skjer på mindbody.

Foodchallengen er i gang og denne gang har den tatt seg sykt bra opp! De som er med tar veldig ansvar og deler maten sin og er super flinke!! – Utrolig gøy å se! 😀

Dagens økt er en av de benchmark-øktene som er mest kjent, og som er gjennomført og logget mest i Crossfit-verdenen. Den er logget hele 207427 ganger på Beyond The Whiteboard som er én av mange plattformer en kan logge øktene sine på. Det sier litt.

Etter å ha kjent på intensiteten og nesten kanskje brutaliteten i miksen på disse to øvelsene, så er kanskje ikke det så rart. Den er kort, inkluderer hele kroppen, har motsatte bevegelser som gjør at når musklene har gjennomført thrusters som er en push-øvelse så kan de «hvile» mens overkroppen fokuserer på pullupsene som er en pull-øvelse. Og så er det å gjenta dette til rep-skjemaet 21-15-9 er fullført.

Å kjøre en couplet på Valentine er jo perfekt!

7 minutt er ikke lenge, men samtidig er det ganske mye arbeid vi får gjort når vi skrur på intensiteten og pusher oss gjennom repetisjon etter repetisjon.

Alltid like kjekt å se hvordan vi alle finner barnet i oss når vi har forskjellige leker til oppvarming! Aldri slutt å lek, folkens. Det gjør godt og gir masse påfyll med både mestring, latter og samhold.

Med det ønsker vi fra Team Verftet alle sammen en nydelig Valentines Day. Sett pris på de nære og kjære hele året rundt, men alltid kjekt med et påskudd for å feire kjærligheten litt ekstra. <3

Løøv fråm Team Verftet.

16 views

Comments


bottom of page