logo.jpg
Search

«FORTITUDE»

Heia bloggen og happy valentines day !! 😀

Ikke mye «love» når de fleste så tavlen eller holdt på i dag, men det gjorde godt og smilene kom tilbake etter mann har fått samlet seg litt.

Vi på siste timen pratet mye om mental forberedelse. Å være frempå og klar når klokken sier pip, ikke komme etter og alltid være bakpå istedenfor frempå og klar. Vi pratet også om viktigheten med å forstå at på runde 4-10 vil man gi seg, det er viktig da og ikke gi seg, alle inkludert meg selv klarer alltid mer en vi selv tror. Som dere ser på bildene ser det ut som de fleste klarte å presse seg litt, men det som er sikkert er at det er mye kjekkere og gjøre dette sammen med hverandre enn alene med hedsett på øyrene.

Althlete of the day i dag på siste timen ble Olav, han var sta og sto på. Det holdt ikke helt inn men alikevell en veldig bra insatts!


Vektløfting hver tirsdag kl.17.30! GOD STEMNING 🙂


Tar du en kopp så vær grei å rydd etter deg når du går. Koppene skal heller ikke brukes til vannflasker! Har du ikke med deg vannflaske må du drikke fra springen eller tørste 😀 Evnt kjøpe deg en vannflaske i nutramino maskinen

Sjefen = #ded


Bjørnar #thedrinker


0 views

© 2020 by Verftet