top of page
logo.jpg
Search

"Fight Gone Bad" 26.november 2021

Hei alle sammen :D Da var det fredag og helg igjen, ukene flyr! Kanskje var det flere av dere som brukte dagen på å løpe fra butikk til butikk for å finne de beste black friday tilbudene? Eller kanskje ble all shoppingen gjort over nett? For min del ble formiddagen brukt til førstenevnte for å finne ting til leiligheten som vi har ventet på å kjøpe i håp om tilbud. Noe klarte vi å kapre oss og er meget fornøyd med det (hvis vi ikke ble lurt selvfølgelig hehe).


Til dagens økt som var en form for tradisjonell sirkeltrening med 5 forskjellige øvelser. Vi skulle jobbe 3 runder med1 minutt på per stasjon og 1 minutt pause mellom rundene. Øvelsene for i dag var wallballs - sumo deadlift high pulls - box jumps - push press - row for calories. For å la det gå så smooth som mulig jobbet vi 50 sekund og hadde 10 sekund til å bytte stasjon. Scoren for økten var antall repetisjoner, så her var det bare å holde tunga beint i munnen! For å ikke være helt nede i mørket allerede etter 1. runde, ønsket vi å holde en pace som var gjennomførbar over alle 3 rundene. Så vi gikk ikke for fullt ut, men fant heller et antall repetisjonantall eller en rytme som vi kunne holde.


Dagens bildedryss:Vi på Crossfit Vertftet ønsker å rette oppmerksomheten mot Kjell og Merete som har fargelagt våre kontorer og garderober med fantastiske quotes!! Helt nydelig :DDagens økt og score:Ha en nydelig kveld og helg! Husk bring a friend i morgen - ta med en venn, familiemedlem, bekjent eller nabo for god stemning, kaffekos og svette :D


- Helene

191 views

Comentarios


bottom of page