top of page
logo.jpg
Search

El Bo-nita - 01.juli.2021

Heisann godtfolk, ny måned og den starter vi med en rågøy økt!!! Altså Sandbag squats og handstand walk, da snakker vi.


Før jeg går gjennom dagens økt så vil jeg begynne med å si at Andrew har hatt sin siste økt her på Verftet. Det er utrolig å kjedelig å miste en så sprudlende og hyggelig person, men han har masse spennende i vente for han flytter nemlig til Hong Kong!! Det synes jeg er utrolig kult, og forhåpentligvis tar han seg en liten besøks-tur hit til Haugesund igjen.

Ønsker deg masse lykke til Andrew, du er alltid velkommen tilbake hit til oss <3Over til dagen i dag. Vi har som sagt hatt sandbag squats og handstand walks, det er noe vi ikke gjør så alt for ofte, så for mange av dere så var det kanskje første gangen i dag. Alltid gøy å prøve noe nytt.

Hvert tredje minutt skal det gjennomføres 10 sandbag squats og 15 meter handstand walk. Bruker du for eksempel 1 minutt og 30 sekunder på og gjennomføre, så har du da like lang pause før neste runde. Dette skal gjøres 6 ganger, så til sammen en 18 minutters lang økt.Klarer vi ikke å gå 15 meter på hendene så er Batman skaleringen 1-1.20 minutt med attempts eller X-antall meter. Er det å gå på hendene for utfordrende så er hulk-skaleringen DB overhead walk, men da 30 meter.

På sandbag squats velger vi selv hvor tung sekken skal være, her er det viktig å tenke på at man ikke lener seg bakover med ryggen i øvre posisjon, men lener seg litt fremover samtidig som man strammer rumpa og lårene. Hvis ikke får du unødvendig pump i korsryggen og du vil kjenne det godt dagen etter.En kjempe artig økt som jeg er sikker på falt i smak hos de aller fleste, utfordrende, nytt og litt prøving og feiling. For å bli god i noe må man øve, øve, øve. Handstand walk er ikke en vanskelig øvelse å lære seg hvis du bruker tid på den, og når man først får det til er det veldig gøy.


17-timen kjørte like greit 8 runder i dag hahah, 6 var ikke nok!!Håper du har hatt en fin dag, sees i morgen <3

205 views

Comments


bottom of page