top of page
logo.jpg
Search

Drive, Chipper and Putter

God kveld bloggen.


Klassisk crossfit i dag, en chipper med 4 forskjellige øvelser; power snatches, syncho burpees, løping og echo bike. Ganske lang økt, men heldigvis med noe pause innimellom. Både kjekt og slitsomt syntes de fleste, inkludert meg :)


Vi nerdet en del på snatches i oppvarmingen i dag, og kunne tydelig se at mange ble bedre på teknikk av det. Kjekt, litt bedre hver dag!


Vi har tre kjempekjekke kurs som snart starter med Serina, Oliver og Margrethe. Meld dere på eller tips noen dere kjenner, det kommer til å bli kjempebra og veldig lærerikt.


Bilder fra dagen:Triple burpee over bar kan fort bli den nye standarden her på Verftet:


Tuva er med og observerer innimellom nå, siden hun skal ta Level 1 kurs og også bli med og coache litt her hos oss :D


Vi har jo våre flotte vaskebøtter ute hver dag, det blir ofte veldig vått rundt dem. Om vi alle blir litt bedre til å legge fillene rolig oppe i bøtten og ikke henge dem på siden eller kaste dem oppi så kan det fort bli mye tørrere.


Ellers blir det jo god kapasitet nå på 05:45 timen på mandag, onsdag og fredag, ettersom vi kjører doble timer da både i rom 1 og rom 3. Husk at vi kanskje må være noe mer fleksible på utstyr og valg av øvelser da, kanskje en må ta DB snatch istedenfor BB snatch for eksempel. Dette vil gradvis bli bedre etterssom vi lærer og kompenserer ved innkjøp av riktig utstyr og ved programmering :D


Neste uke blir det oppstart av vår nysatsing Mamas og Papas. Dette er trening i lunchtimer åpent for alle medlemmer, med eller uten timer. Det vil bli i rom 3 og vil tilrettelegger for at dette skal være babyvennlig. Roligere musikk og stemning og enda større grad av skalering og indivuduell tilpasning. Men det blir med dagens WOD og er som sagt åpent for alle. :D Vi håper å se deg der!!


Dagens resultater:


I morgen er det Bring a Friend, kom kom kom. Det blir smoothies, kaffi, gøy trening og guilty pleasures på spillelisten.


God kveld og god helg! Hilsen Thomas

126 views

Comments


bottom of page