top of page
logo.jpg
Search

Don`t u run away – 18.juli.2019

Hei Bloggeeeeeen

Dagene er travle for CrossFit Verftet. Selv om det kanskje ikke ser slik ut utenfra skjer det ting hele veien for at høsten 2019 skal bli en bra høst for oss.

Vi holder på å oppdatere hjemme siden vår igjen broren til Vegard (Lars) begynner å bli veldig lei av Andreas sine detaljestyrte kommentarer og har ikke svart Andreas på en dag (haha), men vi kommer nok i land med dette prosjektet også :D. Som dere ser på bildet under kan nå både dere og ikke medlemmer booke en gratis introduksjonssamtale der vi finner ut hvordan vi kan hjelpe deg nå dine mål med personlig trening/kostholdsveiledning.

KIDS og TEENS er uoffisiell info og derfor ikke live enda på hjemmesida så her kan alle slags endringer skje 🙂

I Tillegg til dette ser det også som vi starter senior trening til høsten så bare få de eldre IKKE 50 + (barbro), men 60+ blir nok alderen 🙂

En av de største nyhetene er selvfølgelig Verftet 3.0. Det er så deilig å kunne fortelle alle de store nyhetene våre og beklager at dere ikke fått informasjonen før. Vi ville bare ikke at håpet skulle komme opp for at vi skulle få nye garderober når sannsynligheten for at de ikke kom pga søknadsprosessen var der. Dette blir SUPERBRA for Verftet og det gledes å se at dere er så interesserte 😀

Når starter vi og hvordan blir alt, mer info kommer :))

Til dagens WORKOUT :). En deilig kombo av roing og løping ga teamspirit og god pushing. Deilig økt, noen sa de gruet seg litt før start men satt etter økten og bare syns det var gøy. Aldri gru dere, det er bare glede, alltid gøy, uansett, vi elsker dette <3.

Knut Hovda qoute of the day: “Det ska vær jævligt”

1 view

Comments


bottom of page