top of page
logo.jpg
Search

Deadlift & «Bender» – 9. januar 2019

Og takk attpå takk for en deilig, dyngende tung dag på verftet ?

I dag var det ingenting fancy. Bare arbeid. Økten var delt i to i dag. Del en var styrke, og dere skulle finne en tunge fem-repper på markløft. Mange av dere var høygravide med en sunn skepsis for markløft, og hadde selv følelser om hvor tungt dere ville gå med tanke på ryggen. Det er knallbra. Tipp topp. Da er jobben min (Vegard) mye lettere. Men husk å ikke være redde! Ikke frykt. Ikke hat markløft. Så lenge dere har en nøytral rygg er det lav skaderisiko på øvelsen og den vil bare gjøre dere sterkere, og sunnere, og mer resistente mot skader.

Del to var syv runder for tid med 21 abmat situps, 15 box jumps, 9 deadlifts. Lett på tavlen, tyngre i beina. Syv runder er mange reps! Tinna var sliten, det var Bente også. Alle var slitne faktisk. Nydelig.

I dag var også en spesiell dag. Mine hender telte totalt fire nye venner! Deilig. Mons fortjener en ekstra applaus da han kommer helt fra Sverige! Håper han kommer neste gang han entrer Haugesunds porter også.

Til sist en trist sak. Jeg beklager. Jeg glemte å ta bilder på siste time. Jeg ber ydmykt om deres tilgivelse, og lover å huske det neste gang. Tok bildet av tavlen da ? Det har jeg hørt er viktig.

Noe som også er viktig er søvn. Gro sa at jeg (Vegard) måtte sove mer da jeg kom gjespende til sofrakroken i går. Etterpå det tenkte jeg. Ja. Jeg må sove mer. Søvn er faktisk spesielt viktig nå på vinterstid, når mørket ligger som et gigantisk teppe over de vakre hodene våre. Det som også er viktig er Vitamin C. Med søvn og det får vi mer energi og presterer godt og er lykkelige og glade og fulle av gode vitser og alle slags umulige kreative ting å si!

God grusom natt alle sammen ?

Team Verftet ?

2 views

Комментарии


bottom of page