top of page
logo.jpg
Search

CrossFit Open 2019 – Open 19.5 – 25.mars.2019

Herlighet så fort det har gått. Og da var vi ferdig. Og vi ble ferdig i kjent CrossFit Open stil. Thrusters, sammen i en beinhard kombinasjon, i dag med C2B/Jumping Pullups.

Først til noe litt kjedelig. I går fikk jeg en telefon i 4-5 tiden om at døren til karmsundsgaten var åpen og ingen i lokalet. Det er krise, vi har et nøkkelkort system som går på tillit, men når vi gir tillit forventer vi det samme tilbake. Å gå i fra lokalet med dørene åpne, eller enda værre døren til karmsundsgaten der sykt mange går forbi er KRISE!. For det første så er det ingen trening i hovedrommet på egenhånd, så når noen først driter i det bør de iallefall rydde og lukke døren etter seg :). Men nok kjefting, bare vær grei å pass på hverandre og alltid dobbelsjekk at alt er lukket hvis ikke må vi stenge for mulighet til egentrening på egenhand.

Vi har vært greie og vært løse i trådene når det gjelder Open og selvfølgelig akseptert at dere kan ta Open øktene på søndager når det passer i hovedrommet. Men Funky Challenge er ikke open. Har det vært uklart. Her er klarhet, ingen egentrening i hovedrommet 🙂

Tilbake til det gøye, Open <3

En couplet som testet mental styrke, uansett hvilket nivå du er på. Kommer tankene om at stangen er for tung, at dette går ikke, at dette klarer jeg ikke? Om de gjorde det, bra. Da har du gitt full innsats. Og harregud for en innsats, morgentimen sto alle og klappet og heide Hilde frem. Innsatsen var minst like bra på ettermiddagen. Jeg må nevne Evy Anne som er relativt ny på Verftet, for en utrolig bra innsats og FOR en nydelig teknikk på thrusters.

I år var vi nesten 50 stk(!). Det har vi ikke vært i nærheten før, dritgøy å følge dere igjennom, frustrasjon, mestring og hard fortjent glede. Super stolt over dere og kan helt sikkert si at alle sammen har lært noe ila de 5 ukene og Verftet sitt community er bedre enn noen gang, takket være de som er med på Open men også de som ikke er med. #Verftet mot Verden <3

0 views

Comments


bottom of page