top of page
logo.jpg
Search

Climbing – 26. September 2019

Karina overlevde dagens terrorvelde av tau og bokser oppå bokser og løping. Etter timen kom hun til meg og sa: yes!! Hun hadde perset på løping og hoppet flere hopp enn målet sitt. Hun applauderte etterpå undertegnedes veldige intellekt og kommenterte at økten i dag var skikkelig skikkelig gøyal!

I andre nyheter er sjefen Andy the Manly tilbake og er blitt en klypete landkrabbe. Han og Line feiret med en deilig wod og ble vakre og energiløse sammen. Magnus fikk føle etterskjelvene av september 13. idag. Magnus klatret så fort og så mye, opp og ned, opp og ned, som en skjønn ildkule var han i tauet. Men skoen hans led den triste skodøden. Tauet tok en liten bit av skoene. Vi kondolerer – men dette er en gyllen mulighet til å kjøpe seg enda kulere og enda fetere sko!

Dagens helter er ikke mindre enn tre folk. De bor ikke i trær, men en skulle ha trodd det. Først ut er Antonia. Antonia fikk dugelig hjelp av Andy i dag, og lærte seg J-Hook skikkelig på tauet. Som resultat brøt Antonia grenser og murer og klatret opp og ned tauet og var skikkelig glødende! Tommel opp! Videre så gjorde Elisabeth samme bragd som Antonia. Hun knakk en kode, låste beina, kjente armene vokse, slo seg til brystet og klatret klatrete som aldri før. Dagens siste helt er Thomas. Thomas ville utfordre Ben the men og hoppet på den aller høyeste, doble boksen! Og Thomas kjempet og kjempet. Og hans innsats tiltrakk seg skarer av folk. Folkene heiet og ba for Thomas som løp og klatret og hoppet seg igjennom hele 40 hopp på stor boks! Tommel opp!

Med det ønskes en vakker fredag, alle må komme på timene i morgen. Det ryktes om en suser av en wod.

Team Verftet <3

2 views

Comments


bottom of page