top of page
logo.jpg
Search

Clean & jerk Complex/ Bottom line – 4th.March.2020

Today was a very fun workout for everyone, a lifting complex to work on getting better with our clean and jerks, followed by a quick 7 min amrap (as many rounds as posible) on clean and jerks, with toes 2 bar in between. The twist is that after finishing 3 reps of each movement you went up by 3 reps in each roundstarted the day of with our favourite warmup, running around the box with a song playing in the background (roxanne). each time you hear roxanne you done 1 airsquat. then getting the athletes ready for there lifting complex, with some barbell practice and warmup cycles.Then the lifting happened, with everyone hitting some awesome lifts and focusing on those techniques. Which is what we look for. Mechanics -> consistency -> Intensity

Then the fun continued with bottom line, the photos we have will say more than what i can say about the day.Fantastic work today Athletes keep the fun times coming.

Så slår vi litt over til Norsk. Ikke bare Ben som får blogge i dag, men Andreas klarer ikke å holde seg unna :)))

Sak 1: Veldig mange nye fjes på Verftet om dagen. Dagens BAF var stappfull med nye mennesker å det har vært veldig mange nye i det siste! ELSKER det og VI er SÅ takknemlige for alle dere som tar med dere venner og bekjente, dere hjelper oss å gjøre Verftet større og bedre, tusen takk <3.

20 stk i det lille rommet = GOD STEMNING <3

BUILT ON DUGNAD CrossFit Verftet

Sak 2: Om du er ny hos oss på CrossFit Verftet og leser BUILTONDUGNAD og tenker hva er det. CrossFit Verftet er bygget på dugnad og CrossFit Verftet hadde ALDRI vært like stort og bra hadde det ikke vært for utallige//VELDIG mange mennesker som har bidratt i små og store mengder, uten å be om noe igjen. Dere er fantastiske medlemmer, vi/jeg er rørende takknemlig og er egentlig veldig stolt over at vi har bygd dette sammen. Veldig mange mennesker har endret sitt liv til det bedre takket være dere <3.

Så tror jeg også at mange av dere synes det er kult å kunne bidra og kult å få litt ekstra stolthet i plassen. Derfor kaller vi fortsatt inn til en dugnad her og der. Denne gang er det masse på listen så om du har litt tid til overs så starter vi lørdag 14.mars kl.10.00.

Sak 3: Vi har gått skummelt crazy igjen. Andreas har forhandlet pris hos inbody slik at det ifølge den ansvarlige i Norge har blitt dårlig stemning i hele systemet (haha//uups). Men vi fikk den iallefall ganske mye billigere og Nordmannen er sint på Svensken som har solgt den til oss :D.

Vi har altså invistert i en inbody maskin. Den koster 75 000,-. Latterli mye penger for oss.

Hva er vitsen med det? – Vi er veldig gode på gruppetimer, men ønsker å fortsette å vokse på flere arenaer. En av områdene er personlig trening og kostholdsveiledning og her kommer denne maskinen inn.

Vi tror fortsatt på det samme. Det gjelder ikke å komme ned i 0% fett og være skam svak. Det handler om å være fornøyd med seg selv, men det å se progresjon og se at det vi gjør fungerer er motiverende. Maskinen måler altså fett på kroppen, muskler i armer, bein, rumpe. Forskjeller fra høyre til venstre side. Om du er hydrert og mye, mye mer.

Vi liker å se resultater svart på hvitt, eksempelvis om du klarer mer KG i markløft eller perser i en økt. Vi elsker fitbit/applewatch og denne saken vil da hjelpe oss måle resultater.

Det er ikke bare PT/kostholdsveiledning som vil få tilgang på maskinen. Dere gruppetime medlemmer vil også få nytelse av den, hvordan kommer vi tilbake til :). Nok tekst for i dag ;).

Ser billig ut – er ikke det.


0 views

Comments


bottom of page