top of page
logo.jpg
Search

Buffalo – 09.August.2019

God kveld og god helg folkens.

Idag kjørte vi en intervall økt som det bare var skryt av på timen. Det vil si når alle var ferdig så syns folk det var ei god økt. Folk klarte å pushe de minuttene det tok og fant tilbake til kreftene for å krige seg gjennom nok en runde.

Intervallene var sammensatt på en god måte, ved å starte med echobike, pusten og pulsen stiger raskt men for det meste er det beina som får støyten. Dumbells er neste øvelse, hvor beina og armene jobber i en god flyt for å forflytte vektene over hodet. Den siste rakkeren på lista er tauklatring. Grepet skal kjenne det, men man bruker muskelgrupper som ennå har ligget i vente på å bli brukt. Det dette innebærer er at man skal i teorien klare å gjøre runden uten særlig pause. Det som skal stoppe en er kondisjonen og ikke muskeltretthet. Folk valgte gode skaleringer, og hadde god driv alle seks settene.

Det er dessverre lite med bilder på denne bloggen, for min del handlet det om mobil med veldig lite batteri og sportstape festa til musikkspilleren for å fungere. Men et fint bilde av siste time gjengen.

P.S. Nå som herregarderoben er bortevekk, må vi ta hensyn til arbeidsområdet. Det er satt opp et stillas, og hengt opp sperrebånd rundt dette, hvis dere går på utsiden av stillaset og følger sperrebåndet rundt til damegarderoben, hadde dette vert helt topp.

God helg folkens! Vi snakkes til uken som kommer for mer fitness!

Hvor langt er vi kommet i lokalet??=

Vi er i full gang i lokalet og ting går dårligere enn planalgt, men også bedre enn planlagt. Da da havner vi på som planlagt. Herregarderoben nærmer seg helt ferdig revet og på man/tirs neste uke er det klart til å legge isopor og støype! Vi gleder oss til støypen er ferdig og vi endelig kan begynne å få det litt ryddigere.

Etter støype jobben må vi enda vente litt med å legge gummigulv pga bettongen må luftes for at den skal bli bra.

Dere må være litt ekstra obs på hvor dere går nå som vi er midt i rive fasen. Som det står over så vil man/tirs neste uke forhåpentligvis bli mye bedre.

Takk for tålmodighet, dere er verdensbeste medlemmer!!!

2 views

Σχόλια


bottom of page