top of page
logo.jpg
Search

Buddy Workout – 12.Mai.2020

Endelig er vi i gang igjen folkens!!!!! Dagens workout FUNFUNFUN

Funny times på morgentimen i dag (hahaha). Vi klarte å holde humøret oppe, le og fullførte treningen 😉
Men fra spøk til litt mer alvor! Vi synes utetimene i grunn går veldig bra og idag kjørte vi på med masse utstyr og det var veldig kjekt å se medlemmene knuse på med en classic CrossFit type økt. Virket også som at dere likte å få nevene i en stang igjen :).

For dere som ikke har vært på utetrening enda. KOM IGJEN. «Alle» har vært på fotball trening i regnet før. Det er bare å hive på seg en lue, en genser for mye så stiller vi opp med like god stemning som alltid på timene💁👍.

Hva trenger dere å ta med dere på timene? – Vannflaske – En yogamatte/håndkle om du liker å holde deg tørr. Ved sit-ups/burpees er jo mattene som ligger på parkeringsplassen våte om det har regnet/snødd ;). – En ekstra genser om dere er litt frysne. Alltid bedre å ha en genser for mye. – Hoppetau/ekstra sko til løping/tilleggsutstyr.

Vi håper vi ser enda flere på treningene ila ukene slik at vi kan fylle opp timene nok til å ha så mange timer som vi har nå. Per nå ser vi at noen timer må kanselleres pga for lite oppmøte og vi vil jo allerhelst kunne tilby dere timene som er nå. Så da er oppfordringen BRUK timene, ta på varmeklær og kom med godt humør #alltidpositiv :D.
1 view

Comments


bottom of page