top of page
logo.jpg
Search

Boat Shoes - 24.januar.2024

Heeei bloggenVerftet Real Food Nutrition Challenge


Det ble nok engasjement fra medlemmene og vi skal ikke nevne navn (Åsmund), men noen var virkelig gira på å få gang på denne utfordringen!


Dette er en klassiker som har gitt utrolige resultater for mange medlemmer tidligere. Den er enkel, men vanskelig og det er ofte mange løsninger


Det er enkelt og alltid spise grønnsaker til middag; sove i mer enn 7 timer; trene 5 til 6 ganger i uken; alltid gå frisk luft, sollys og en tur; alltid få i seg litt proteiner; drikke mer enn 2 liter vann hver dag ... Men det er også vanskelig å faktisk få det enkle ting til. Hvem som helst kan la være å spise sjokolade resten av livet, om de da selvfølgelig ønsker det.


Ikke mange vet dette, men forhåpentligvis vet mange av dere dette allerede. Grunnmuren i CrossFit er ikke baris og skriking, men faktisk kosthold og livsstil. Det legger grunnmuren for fantastiske resultater.


Om du ikke har gjort en mat utfordring før utfordrer jeg deg til og utvide din horisont og prøve noe nytt og jeg garanterer deg at du vil lære masse om du går skikkelig all-in og gjør det skikkelig.


Bli med på infomøtet nå førstkommende mandag så kan du høre om dette er noe for deg. Les mer i facebook eventen.

Siden vi er på helsesporet kan vi nevne at Margrethe har flere plasser igjen på sunn og sprek 💛 . Kjenner du noen som kunne tenkt seg å komme i gang med treningen er dette den perfekte tjenesten som vi har vist år etter år at har tatt mennesker fra sofaen og til fysisk aktivitet 🌟


Se hvor gøy de har det !CrossFit 💛 ingen rydder før alle er ferdige, vi motiverer hverandre til siste person er i mål

Vi var 19 stk på CF Kids i dag 🎉 🌟. Gratis ukene ser til å ha virket, takk til alle som har hjulpet oss 🙏 (Det er enda plass til et par flere før det er fult 👋 )


164 views

Comments


bottom of page