top of page
logo.jpg
Search

Benkpress og Speedboat

“Surround yourself with people who make you happy” – Karl Marx

God mandag ?

Jeg valgte å innlede dagens blogg med et sitat fra Marx. Ikke fordi han var kommunist og Crossfit er amerikansk, men fordi det er sant. Omring deg selv med folk som gjør deg lykkelig. 

I dag hadde jeg min første offisielle time på verftet. Og når spenningen jeg følte som nyfødt trener flakset omkring som ville sommerfugler i endetarmen var det betryggende å se at folk smilte, lo, kommenterte og bidro til å gjøre hverandre gode! Verftet er et sted hvor vi kan omringe oss selv med folk som gjør oss glade. Community, samhold, glede. Kall det hva du vil. Positiv stemning er viktig for at vi skal se gleden i det vi gjør.

Så til økten. 

I dag var det først en økt med benkpress etterfulgt av en 12 min amrap (T2) på romaskinen. To ting må nevnes videre i bloggen. For det første må du huske vekten du brukte i dag siden vi skal jobbe mer med benkpressen. Prosenter og regning og matematikk kan være litt stress, men det blir enklere. Neste gang du ser det står prosenter på tavlen, gjør som Otto, og vær raskt ute med å notere ned vektene du skal ha under økten. Da blir trenerne vakre og glade, og vi får brukt hjernen vår og nøstet opp i den matematiske knuten i hjernen. 

For det andre: et gjennomgående tema (hvertfall i mine timer) var “hvor hardt skal vi ro?”. Dette er individuelt. Mitt beste tips er å ro litt på egenhånd, eller når det er timer med roing programmert, og følg med på tallene på roeren. Hvis du ror mye og har fulgt med på hvor fort du ror er du bedre utstyrt til å vite hvor du skal legge deg i en økt. Selvfølgelig er det også lov å spørre en trener.

Min opplevelse er at mange fikk en a-ha opplevelse av Elines Bike-Challenge, da folk syklet lenge og  mye, og til slutt lærte bedre å se og føle hvor fort de skulle sykle.

Takk for en herlig dag ❤️ 

PS: Vegard er lærer og kan ikke IKT. Vegard la inn masse bilder som album. Alle bildene var sidelengs ? Vegard klarte ikke fikse det, men håper at flest folk leser blogg på mobilen slik at de kan snu mobilen i stedet for å snu datamaskinen. Ikke mist datamaskinen i bakken hvis du snur den.

3 views

コメント


bottom of page