top of page
logo.jpg
Search

Bench Wave & "Greatful Dead" - 13.september.2022

Heeisann bloggen,


Uken startet med en fantastisk Hero Workout, mange var veldig fornøyd med den økten så det er gøy å høre. Dagens var etter min mening også en perfekt etterfølger. Benk-Press og en "kose" metcon 🦍😉.


Kult å se at timene på Verftet bygges opp med fult trøkk om dagen 😍.


På Verftet er alle velkommen (mange nye fjes på prøvemåned 🙌)

- Er du et gammelt Verftet medlem, husk at Verftet er en plass for alle. Her skal mangfoldet ha plass og det skapes av alle. Håndhils på nye, pass på at de har det bra så kan vi sammen lage en plass der ingen noen gang kan si at vi er en "click". Alle er velkommen i vår click uansett hvem det er ❤️.


Dagens highlights er at Walther & Arnbjørn var tilbake på gruppetimene våre i dag og Vebjørn hadde sin andre dag back at the gym. Gøy å ha dere tilbake!


Kompani Verftet


Det er nå 4 plasser igjen. Da enten som lag på 4 personer eller 4 individuelle. Dette blir et super kult konsept som kommer til å være en utrolig gøy opplevelse for de som deltar. Ta med deg noen fra jobben, trening eller kanskje familie?


Som vi som driver CrossFit vet godt, relasjoner bygges etter noen har gått igjennom "dritt" sammen. Comradery er det engelske ordet som kanskje gir mer mening.


Har du noen spørsmål, spør gjerne Andreas på trening.


Head Of Facility Jobber PÅ!


Thomas gjør en super jobb som head of facility i dag hadde vi opplæring i borehull i murvegg. Det var gøy 🤓.Deloitte hadde besøk fra Oslo-kontoret på dagens bedriftstime!Dagens bildedryss

(Dagens Score, mange tall/reps/cals/you name it)Rundt 1930 fant jeg en godtepose utenfor? Noen candy kings/queens som trengte litt pre-workout? 😂 også midt i nutrition-challenge?!


Tavlå!


Takk for en tipp topp treningsdag på Verftet, Snakkes i morgen ???

- Andreas & Margrethe

194 views

Comments


bottom of page