top of page
logo.jpg
Search

Anomaly - 12.Mai.2022


Dagens workout. Anomaly. For de med et meget oppegående ordforråd tok selvfølgelig den med en gang. Anomaly betyr noe langt utenfor normalen, det vi vanligvis ser eller det vi vanligvis gjør.


Dere CrossFit´er er langt utenfor normalen. Det er normalt og sitte på sofaen og se på Netflix, det er normalt å gå på trening og komme tilbake mer uthvilt en når en gikk på trening. Vi elsker "u" normalen og dagens workout var også litt annerledes. Annerledes er fint.


20.00 gjengen synes magetreningen var veldig tung.I dag fikk jeg vært vikar med sunn & sprek gjengen. Jeg tror de var skeptiske og kanskje enda mer skeptiske når jeg sa at jeg har hatt 1000vis av timer, så dette blir ikke noe stress 🤣 (høy på pæra). Men tror vi klarte og seile det i land og vi hadde det ganske kjekt i 60 minutt.


Til dere medlemmer. Verftet har alltid vært et inkluderende miljø, den kulturen har vi jobbet hardt for og skal fortsette med å jobbe hardt for. Ser du en person du ikke har sett før, be a nice bag. Si hei, kan jeg hjelpe deg, hva lurer du på... Verftet er ikke en plass vi har det gøy, Verftet er en plass der alle som vil skal ha det gøy. Ingen "klikker", alle er med!På sunn & sprek pratet vi om helse, trening og sammenhengen. Min lidenskap for dette er jo relativt stor så vi gikk litt off topic og de fikk beskjed om hva visceral fett vil gjøre for helsen deres og hvor sikker vi er på at om de er på visse nivåer i henhold til hva in-body maskinen sier kan vi sikkert si at kroppen din vil få et helseproblem. Noen ble kanskje litt paffe, men noen ganger er fakta / realitet forståelse viktig.


Under ser du et hjerte med visceral fett og et hjerte uten.Påmelding til Ro Maraton


Mer informasjon om eventen kommer, første mann til mølla, vi jobber sammen for en veldig god sak!


HTG Competition på lørdag, veldig kjekt at vi har et samarbeid med toppidrett skolen i Haugesund 🙌Bildedryss


The board & score

Ha en fin kveld - Andreas

185 views

Commentaires


bottom of page