top of page
logo.jpg
Search

7×2 Shoulder press + «Shine»

Hei bloggen.

Nå nærmer det seg Verftets feiring av å være 3 år gammelt. Vil da minne på at vi vil se flest mulig på lørdagsmorgen for en uhøytidelig og morsom konkurranse. Hvor din eneste motstander er deg selv (kanskje sidemannen). Briefingen vil starte kl. 10:00, så møt opp i tide 🙂

Når det gjelder kveldens festiviteter, så forvent en latterfull kveld med mest sannsynlig drøye, barnslige og «voksen»vitser fra vår egen vitsekonge, Martin Urnes!!

Så til dagens økt, todelt med skulderpress og en liten amrap for å avslutte skuldrene. Stor innsats og helt utrolig bra stemning på timene gjorde at dagen gikk fort. På Verftet trener vi for helse og fitness, skuldrene er hellige og om vi behandler dem fint vil de være friske livet ut. En gruppe muskler som er særdeles viktig å varme opp før bruk.

Kveldens trener fikk god hjelp av Barbro idag, da hun klarte å fiske opp det som lå skvist nedi kjøkkenvasken og vasket bordet for kaffeflekker. Setter stooor pris på det. Spesielt når jeg (Eskild) var helt utmattet etter en lang dag!! Nå er det påtide for denne treneren og stemple ut for idag.

Godt trent, vi sees på Verftet.

2 views

Comments


bottom of page