top of page
logo.jpg
Search

31 Heroes - 11.august.2022

Dagen startet ganske fint for meg i dag.Jeg fikk også en selfie om at Jørgen tok økten, han pleier å sende bilder til meg for å minne meg på at han trener masse for å slå meg i neste Open. (😂)Så gikk dagen over til Verftet, Jazzen herjer og det merkes.

Meen vi hadde en fantastisk flott økt, en hero workout. Som vanlig er de litt hardere, lengre og tøffere enn en normal økt. Noe de bør være, hvem vil ha en økt hedret etter seg der folk sier "den var jo ganske lett".Prøvemånedene begynner å bygge seg opp igjen, det er vi veldig glade for. Øystein er ny og hadde sin 2. orginale CF øtk i dag (stakkars). Men han tok det fint og er en fin fyr.


Dette må du aldri glemme. Verftet er en plass for alle, vi står for mangfold og det er noe av det jeg setter størst pris på. Om du ser en ny person på timen, ta han eller henne i hånden hils, vær hyggelig og alltid ønsk nye mennesker velkommen. Vi er en plass for alle og vil aldri være en plass der bare "vi" har det gøy. Alle skal få ;).Dagens shoutout - Linda


I år startet Linda sin fitness reise, utrolig utrolig gøy å se hvor langt hun har kommet allerede, dype fine thruster, klatret tau helt til toppen og løp med 20lbs ball. I dag imponerte du meg og jeg håper du skryter av deg selv av og til (og at Roar også gjør det). Det fortjener du.


Ser du Linda, gi henne en high five ;).(🤓)Board and scoresTakk for nok en flott dag, kos dere i Jazzen om vi ikke prates i morgen - Andreas

179 views

Comentários


bottom of page