top of page
logo.jpg
Search

20 Rep Backsquats & Juleball 2021

Først og fremst må vi takke for en fantastisk kveld på lørdag, tusen takk til alle som deltok og gjorde det til en minnerik kveld. Også veldig forståelig at det var et par personer som avbestilte i siste liten, alle skal få gjøre det som føles rett.Vi er flinke å stelle til fest, men ikke like flinke til å ta bilder, så har dessverre ikke fått foreviget alle, men har noen gøyale snapshots under her =).
Det er lenge siden vi har fått gjort noe som dette så det var utrolig kjekt! Det å bruke så mange timer, innsats og penger for å gjøre stas på dere var det vell verdt og kvelden var for meg perfekt.


Elleer, kanskje ikke helt perfekt (hehe). Vi har klart å komme i Haugesunds Avis (uups) pga at Politiet stengte festen. Høres mye tøffere/"galnere" ut enn det faktisk var. Festen/Juleballet var nok det roligste noen gang, med bare glade og smilende mennesker som hadde det gøy. Vi hadde dessverre en nabo som ringte direkte til Politiet istedenfor å kommunisere med oss, selv om de hadde fått nabovarsel med kontaktinformasjon. Dette medførte flere besøk av hyggelige politifolk på tross av at vi gjorde vårt beste for å utførte tiltak som skulle gjøre nabolaget fornøyde. Vi fikk tilbakemeldinger fra flere naboer at lydnivået var akseptabelt og gikk derfor ut i fra at alt var i skjønneste orden :-) Litt urettferdig hvordan det har blitt fremstilt synes vi.. MEN festen gikk videre til Jorunn og Bjørn og de virket å ha det veldig kjekt =)). Alt i alt, en ufortjent politi-nedstengning til tross, håper vi dere hadde det veeeeeldig gøy!!


Vi som har stelt i stand er slitne heldigvis 1 år til neste gang, vi gleder oss <3.


Til en annen sak så vil alle få en mail i morgen angående noen smittevernstiltak vi ønsker å gjøre på Verftet fortløpende for å opprettholde trygg og sikker trening.


Ellers håper vi 20 rep squattene i dag ga susen og gjorde beina deres litt sterkere (veldig veldig effektiv styrketrenening)


Uken er i gang, for dere som startet den med trening! Fantastisk, bedre måte er det ikke <3. For dere andre så snakkes vi ila uken ;)

-Andreas

481 views

Comments


bottom of page