top of page
logo.jpg
Search

1 RM Snatch

Heia, heia alle sammen?

Åpner bloggen med et spørsmål til refleksjon. Hvis du kunne valgt bare en ting, hva ville du hatt med deg alene på en øde, tropisk, deilig, vakker øy? Tenk på det.

Svarte du bok? Familie eller kjæresten din? Vamps debutalbum? Da er det feil. Det riktige svaret er (?)

SNATCH!!

Snatch krever teknikk, styrke, balanse, koordinasjon, eksplosivitet, og mobilitet. Vil du ha styrken til å rive ned et tre for å lage hytte er svaret Snatch. Øvelsen gir deg også balanse til å navigere på sleipe jungeltrær, koordinasjon til å sjonglere bananer eller hoppe fra line til line, eksplosivitet for å hoppe opp i treet til bananene. Mobiliteten til å skvise deg inn i hulen etter krabber og ly. Snatch er bra for alt. Men er også veldig krevende.

Mechanics – Consistency – Intensity

Vi brukte god tid på å aktivere og mobilisere lemmene våre før vi gikk over til PVC røret hvor vi øvde godt før vi fant stenger. Øv gjerne med lette vekter før eller etter en time. Det gir resultater over tid!

Øvingen før timen ga resultater. PR Heaven i dag. Masse vakre, deilige personlige rekorder. Tommel opp til Thomas og Bjørg i dag. De hadde trent lite Snatch, men jobbet bra. Kudos også til Maja, Jenny, Hege, Harald og alle de andre navnene som ikke nevnes men som fikk skjønne personlige rekorder i dag.

Velger å avslutte bloggen med to deilige videoer. En av dem er relevante for Crossfit. Den andre er relevant for livet. Videoene er fra TEDx sine anerkjente seminarer. Den første er en gjennomgang av Fitness sine mange positive sider. Den andre er en tankefull historie full av solskinn, som viser makten til originale, og muligens naive, ideer.5 views

コメント


bottom of page