top of page
logo.jpg
Search

"YOU SHOULD GO" - 28.oktober 2021

Hei alle sammen! Dagene flyr av gårde og det er allerede torsdag og snart helg.


I dag har vi hatt nok en herlig team 2 økt. Økten hadde en timecap på 25 minutter der vi skulle gjennomføre 3-6-9-12-15-18 repetisjoner av: Toes to bar/kne raise - Kettlebell swings - DB bench press. Oftest deles repetisjonene i laget, men i dag skulle partner 1 fullføre en hel runde med 3 repetisjoner mens partner 2 har pause. Deretter var det partner 2 som skulle fullføre en hel runde med 3 repetisjoner mens partner 1 fikk pause. Og slik skulle vi fortsette hele veien til 18 repetisjoner. Som en liten finisher på dagens økt fikk magen kjørt seg med 3 øvelser av 20s jobb og 10s pause x 12. Slår aldri feil det!


Det var mye toes to bar/knee raise idag, så kanskje noen kjenner seg igjen:


Eller var noen så heldige at de heller kjenner seg igjen i denne?:


Til tross for noen blemmer og kanskje åpne sår jobbet dere utrolig godt i dag! Her kommer et nydelig bildedryss:

Ønsker også å minne om Halloween bekledning i morgen for de som vil :D Bruk fantasien og ta det du har. Gleder meg til å se hva dere finner på! Kanskje jeg kan hjelpe med litt inspirasjon:


Utover dette har jeg og kjæresten overtatt vår første leilighet sammen i dag!! Utrolig stas :D Så denne helgen blir ikke å tilbringes på latsiden - spesielt ikke da leiligheten ligger i 4.etasje uten heis hahah


Helt til slutt - dagens økt og score:Ha en nydelig kveld!


- Helene


246 views

Comments


bottom of page