top of page
logo.jpg
Search

"UNDERDOG"- 14.Mai.2021

God fredag folkens!! Håper alle hadde en fin dag i går selv om vi hadde stengt. Kanskje noen var på en spennende tur?

Vi har åpent igjen i dag og dagens økt bestod av litt av hvert. Vi startet i dag med en liten styrkeøkt på 10 minutter hvor vi skille finne en tungt 5/7 reps på floor presses. Videre utførte vi en økt som bestod av et høyt antall double unders og vekslet hver runde mellom chest-to-bar pull-ups og floor press. Antall repetisjoner double unders var 50 double/30 double / 50 single unders og repetisjonene var det samme hver runde. Chest-to-bar pull-ups og floor press endret seg i repetisjonene etter hver andre runde fra 20-15-10.


Floor press er en øvelse som kanskje er ukjent for noen. Vi prøvde å legge mest fokus på denne øvelsen i dag for å få dere skikkelig inn på teknikken. Floor presses er en horisontal pressøvelse med stang for å trene muskulaturen i bryst, fremside skulder og baksiden av overarm. Øvelsen ligner veldig på den tradisjonelle benkpressen, men i stedet for å ligge på en benk bruker vi gulvet som støtte. Hovedforskjellen på disse to er ROM (range of motion) og leddutslaget. Leddutslaget vil være noe kortere i gulvpress i forhold til benkpress, noe som gjør at tricepsen får kjørt seg enda hardere. Øvelsen er også mer skånsom for skuldrene i forhold til hva benkpress er. Har du et mål om å bli sterkere i benkpress er dette absolutt en øvelse som hjelper deg til å øke muskelmasse ved hjelp av rett teknikk og fokus.


Vi kjørte altså to kjekke økter i dag. Scooren på styrkeøkten var dine 5 tyngste repetisjoner på floorpress og scoren på "Underdog" økten var tiden og skaleringen din. TC på øktene var 10 og 15 min. Bra jobba i dag folkens. Det har vært en fin uke med masse kjekke og varierte økter. Ønsker alle en fin helg!
194 views

Comments


bottom of page