top of page
logo.jpg
Search

Turn It Off

God dag gærne engler ?

I dag var det en god økt som utfordret oss på et litt ekstraordinært vis. I stedet for å jobbe med reps så jobbet vi på seks forskjellige stasjoner, hvor vi skulle bruke et minutt per stasjon. Vi syklet, vi snatchet, vi rodde oss sikkert til land, sprang til Espesvær og tilbake, og gjorde pullups. Personlig synes jeg det er forfriskende å ikke tenke på reps eller pacing. Håper dere følte det samme. 

Jeg overrasker ofte meg selv på en positiv måte når jeg skal gjøre et minutt av en øvelse. Da klarer jeg ofte mer enn jeg tror. Når jeg bare går, skrur av hodet og kjemper meg igjennom får jeg et innblikk i hvor mye arbeid jeg kan gjøre sammenhengende og kan ta det med meg videre til en annen økt. Klarte du for eksempel å sykle 15 cal på sykkelen i dag. Tenk at du bruker et minutt på 15 cal neste gang det er på en økt. Planlegg økten deretter.

Veldig bra jobbet av alle sammen i dag!

Julenøtt #1

Julen kom tidlig i år. Men bare for oss på verftet ?

Julebordet er allerede om bare noen dager. Lørdag braker det løst og ledig. Siden vi nærmer oss får dere en liten gave i form av nådeløs innsikt i en av de mange mektige tingene som skal skje på lørdag.

Alle må ta med seg en pakke. Ikke kjøp noe. Den skal ikke være dyr. Ikke hest, eller orangutang, eller en rød panda. Den skal ikke koste penger heller. Gaven skal være noe du har hjemme. En sofa, en salong, eller en sjallotløk. Eller noe annet vakkert du har.

Gaven tar du med deg på julebord. Der skal vi ha det gøy og kose oss med å bytte gaver på sett og vis. Hvordan får dere vite på lørdag. Kommer du ikke får du ikke vite.

Husk husk! Påmeldingsfristen er i morgen!!

Ta-ta,

Vegard ?

PostScript

Vegard var trøtt og tok ikke bilde av tavla. Vegard ber dere om tilgivelse. Jesus tilga. Håper dere tilgir Vegard. Vegard ber en kollega ta bilde av tavlen i morgen.

0 views

コメント


bottom of page