top of page
logo.jpg
Search

THE OPEN 2018

Hei medlemmer, tenkte jeg skulle skrive litt om Open fra mitt synspunkt.

CrossFit Open er en konkurranse som går ut over 5 uker med 1 økt per uke. Øktene kommer ut natt til fredag og du har frem til mandagskveld på å gjennomføre den. Det holder å gjøre økten en gang, men om du ønsker kan du ta den flere ganger. Du kan da måle deg mot de andre medlemmene på Verftet, boksene i Norge og i Verden. Husk også at Open skal være noe gøy og kult, altså ikke medlemmene mot medlemmene, men det er medlemmene som hjelper hverandre til å gjøre det best mulig mot resten av Verden. Det vil si som på timene, gi 100% innsats på økten så er det ikke noe mer du kan gjøre 🙂 #Verftetmotverden

Skal jeg velge RX eller skalert? For at du skal velge RX må du kunne gjennomføre bar/ring muscle-ups. Kunne løfte 100/70kg markløft 55 ganger uten problem osv. Det vil si er du ny i CrossFit vil mest sannsynlig skalert være mye kjekkere for deg. Er CrossFit Open for alle? JA, så lenge du klarer å bevege deg trygt og har selvinnsikt på ditt nivå er Open en perfekt konkurranse for alle våre medlemmer.

Vi på CrossFit Verftet vil arrangere Open søndager der det på formiddagen vil deles opp i heat og for de som vil kan dere gjennomføre økten i med god Verftet ånd. Mer info om klokkeslett osv kommer.

Hva er det så er så kjekt med Open egentlig? Det er utrolig mye men etter min mening er det to ting som gjør Open unikt.

1. Du må ut av komfortsonen din. Det er skummelt, men vil garantert gjøre deg bedre ila 5 uker samtidig som det vil gi deg MASSE treningsmotivasjon i tiden etter. Du vil komme fremfor utfordringer som du må øve, øve og øve på og tilslutt forhåpentligvis klare. Her er det utrolig mange eksempler fra Verftet, i fjor var det mange som klarte sin første pullup eller muscle-up under den ene økten. Det gir utrolig stor glede og det jeg liker best med Open. Du kan si hva du vil, men når du har gjort økten selv og er med på greien føles det som en liten seier å se andre seire. Og det er en god følelse.

2. Vi er et community, og dette er en community event. Det vil si at vi bygger utrolig stort samhold ved Open. Vi dømmer hverandre, øver med hverandre, diskuterer frem og tilbake taktikker og hjelper hverandre slik at hver enkelt gjør det best mulig. CF Open vil i år som i fjor gjøre samholdet vårt tettere, dere vil bli bedre kjent med hverandre, kanskje nye relasjoner med medlemmene. Så jeg håper flest mulig hiver seg med og går frem som gode eksempler slik at flest mulig blir med. I fjor var vi rundt 30 stk, jeg håper at vi klarer å slå det!! 😀

«Jeg skal bare gjøre øktene uten å legge inn score». Det kan du gjøre, men du vil aldri ha samme utbytte som en person som må legge inn score. Da kan du ikke lure deg unna men må stå i det. Så Be like Bob, Bob is cool.

MELD dere på via www.games.crossfit.com og last ned appen «Crossfit Games»

Etter CrossFit Open arrangerer vi Open 17.6 konkurranse med fest spesielt for de som har gjennomført Open der alle som har skilt seg ut får en pris. Det blir sosialt og ekstra gøy for de som har vært med. Dere som ikke deltar får selvfølgelig også være med på greien 😀 #Bareågledeseg

Skriv dere opp på tavlen og gå frem som gode eskempler så drar vi med flest mulig på laget 😀

1 view

Comments


bottom of page