top of page
logo.jpg
Search

The CrossFit Open 2019

Om 1 uke og 1 dag starter CrossFit Open 2019.

Hva CrossFit open? Det er et community Event, det vil si at CrossFit HQ arrangerer en konkurranse som går ut over 5 uker der 1 CrossFit økt kommer hver uke, ingen vet hvilke økten som kommer men vi vet at de kommer hver fredagsnatt. Noen ivrige (otto) sitter oppe på natten og ser hva økten blir, andre sjekker det med en gang de åpner øynene om morgenen. Og ja det er det første du kommer til å gjøre :D. Fra fredagen til mandagskveld er det det eneste du tenker på.

CrossFit Open er Verdensstørste “fitness” konkurranse. I fjor nærmet de seg 500 000 mennesker, da rundt hele Verden. Det er et dødskult konsept der mennesker rundt hele Verden gjør den samme økten, får de samme frustrasjonene og mestringene som kommer, for de kommer.

Men det er jo bare for de gode?? Som beskrevet over er det et community event og det vil si hvem som helst. Og det er moroa, at Pål Kjartan kan måle seg med Mat Fraser (CF`s Tiger Woods), men han kan også måle seg med Norge, Nord Europa, nabo boxen eller Geir Thomas som trener på samme box.

Det er scaled og RX. Er du usikker og første året du skal gjøre Open? Kjør Scaled all the way med stolthet. Skalert er ingen skam, skalert er kult og gøy ! 😀

Det er 5 uker med mye frustrasjon, men også utrolig lærerikt og alle som deltar går ut av de 5 ukene bedre enn når de kommer inn. Vi har til og med fått legenden Rory til å forklare dere hvorfor ALLE burde gå ut av komfortsonen og #MELDESEGPÅ. Etter 5 uker vil du ha masse positive minner og ha lært masse.

Vi i teamet er med og håper alle andre hiver seg på <3

Meld deg på via www.games.crossfit.com og husk å trykk CrossFit Verftet som din box.

Rory har vært CrossFit sin store reporter som er blitt en community favoritt

Noe dere kanskje ikke visste om CrossFit Open historien til Verftet. Er at Martin som dere kjenner så godt fant sin kjærlighet for CrossFit Via Open. Han så Andreas kjøre seg litt ned i kjelleren og tenkte, hhhmm. Det vil jeg også prøve. Lånte en shorts, kastet T-skjorten og traff kjelleren fort.

Noen minutter senere hadde han blod på nevene.

Noen dager senere fant han ut at Iron Man er ut og CrossFit er inn.

Noen måneder etterpå var han coach

Årene etterpå kjenner dere godt, hans ivrighet og kompetanse har hjulpet mange mennesker til å bli en bedre versjon av seg selv. Litt takket være Open <3.

Bilde tatt fra Martins første Open/CrossFit økt 🙂

Vegard kjenner dere også godt. Her ser dere han også får mestring. Med sin første Bar Muscle-ups. Etter mange mange timer øving hele helgen, satt den. Vi fikk mestringen på film <3.

I år kjører vi Open Gym fredager 1730 i hovedrommet der alle kan kjøre igjennom øktene sammen.

Samtidig så kjører vi øktene på mandagstimene, så om du går på timen på mandager kan du likesågreit bare melde deg på. Og ja det er vits for om du ikke melder deg på kommer du aldri til å ha så mye mestring som de andre :). #becool #signup 🙂

0 views

Comments


bottom of page