top of page
logo.jpg
Search

Team Jerry

God Kveld!

Takk for en veldig morsom kveld på Verftet! Meget god stemning på alle timene i dag, og klarte til og med å snike meg med på 4 timen selv 😀 Påpekte på bloggen her om dagen hvor gøy det var å se på den ene timen som heiet frem siste person! I dag heiet alle på alle på alle timene under hele økten! Med andre ord, FANTASTISK team spirit!!

Godeste Eriksen prøvde seg i det kunstneriske hjørnet i dag, og sa seg egentlig veldig fornøyd. Kunsten skulle illustrere start og sluttposisjon i roing («klokka» 11 og 1, som ble brukt som referanse for posisjon). Enda bedre stemning ble det da det ble påpekt at det egentlig ikke så ut som en person på en roer, men at det som ut som noe helt annet ;P

Vi øvde på ro-teknikk som en del av oppvarmingen i dag. Noen, eller mange, fikk en liten A-ha opplevelse for hvor teknisk roing egentlig kan være. Det var plutselig ikke bare å ta tak i handtelen og dra så hardt man klarer. Riktig teknikk i roing kan ofte føles veldig rart, og kanskje til og med tyngre enn uvanene vi kan ha lagt til oss. Men stå i det, og tving igjennom riktig teknikk, så vil det bli belønnet i det lange løp. Det tar ALLTID lang tid å kvitte seg med en vane, for å erstatte den med en ny en!

0 views

Comments


bottom of page