top of page
logo.jpg
Search

Team Bachelorettes – 19.Desember.2019

Julen klanger inn og atletene på CrossFit Verftet ringer Julen inn med litt calorier på noen nye herlige sykler. Samtidig får vi også hoppet opp mot julenissen og tatt et par harde ro drag opp til julenissen på nordpolen.

Teens hadde 12 days of christmas i dag. Det har vært venteliste helt siden vi startet men nå åpner vi opp med 1 time mer til neste år og legger inn et par ekstra teens. Så om du vet om noen gi beskjed at de skal sende mail til info@crossfitverftet.no.

Fra spøk til alvor så er det flott å se at det enda er masse folk på Verftet. Litt mindre mennesker enn normalt, men sånn er det dessverre. Stor skryt til dere som prioriterer å komme dere på trening selv om det ofte skjer mye i slutten på førjulstiden.

Tenkte vi kunne prate litt om mat på dagens blogg. Det er et par enkle knep dere kan bruke som kanskje hjelper dere igjennom en litt «sunnere» juletid.

  1. Litt kos, er stor forskjell på mye kos. Det er litt typisk oss mennesker. Har vi tatt en bit sjokolade kan vi like greit ta hele plata, alle kakemennene og ikke minst ALT som er tilgjengelig ;). – Fun fact her er at det faktisk ligger naturlig for oss, fra våre forfedre. I Sankertiden var det slik at en dag spiste vi løve, en dag maur og plutselig en vakker dag fant vi et melon tre. Når vi fant det melontreet visste vi at om vi ikke spiste alt kom det noen apekatter dagen etterpå og spiste de. Derfor ble det naturlig for oss og «frotse» i oss alt vi klarte. Problemet for oss er at Rema 1000 ikke går tom for melon (sjokolade) og dermed overspiser vi og blir overvektige.

  2. Tren, tren, tren. Jada det er ingen timer 1. og 2. Juledag, men jeg vet at du har noe du burde øvd på. Og det er mange timer dere kan gå på. Prioriter å tren. Det gir en herlig god følelse og gjør ofte at vi skjerpes oss litt matveien også. På hytta? Gå en skitur med litt tempo, ta 15 min med burpees (sjekk feriebloggen fra i sommer) eller bare gjør noe som får opp pulsen litt og gir deg den deilige følelsen.

  3. Når du først spiser. Få i deg litt næringsstoffer, trykk tryne litt i grønnsaker, ikke klikk helt på sausenebbet og ta litt små valg. Det gjør at julemiddager ofte egentlig er ganske sunne. Spis mye til middag, det gjør oss mette og da forsvinner også lysten på hele snopeskåla.

  4. Det er det mellom nyttår og jul som teller. Ikke det mellom Jul og Nyttår. Kos dere, spis sjokolade om du har lyst på det, spis akkurat det du har lyst på og kos deg med de du er glad i. Du har fortjent det! Men om du følger litt av det som står over setter du deg selv om for suksess når 2020 banker på døren og du skal #backatit.

Kjenner du noen som har lyst å starte med CrossFit men synes det er litt for skummelt? Da er sunn og sprek den perfekte introduksjon! Katrine fikk diplom og masse greier av gjengen etter kurset hadde sin siste dag i dag. Suuper forjtent!

Det kommer mer info om nytt kurs – oppstart Januar 2020.

4 views

Comments


bottom of page