logo.jpg
Search

TABATA & ABS

Where did the idea come from? Dr. Tabata was hired by the head coach of the Japanese speed skating team to analyze the efficacy of the teams training program, which was characterized by rotations between short bursts of high activity and short rest periods (the Tabata protocol we know today!). Funnily enough, Dr. Tabata didn’t design this exercise protocol; he simply showed how great it was at improving aerobic and anaerobic fitness!

Vi vi starter på økta og dagen. Vi prøver hele veien å bygge alle på Verftet opp til personer som ikke jukser, jobber hardt, er alltid positive og generelt skikkelig kule FOLK. Thor Øystein viste i dag KARAKTER. Ville du gjort det samme? Jeg håper iallefall jeg hadde gjort det 🙂

Dagens atlet !!!! Uten tvil <3

Super innholdsrik dag på CrossFit Verftet. Men la oss starte med økta. Vi nærmer oss slutten og for de som har vært med oss hver dag starter nok kroppen å være litt sliten. Positiviteten til dere er, imorgen er det fun team WOD <3.

Alle på mine (Andreas) sine timer i dag fikk kjørt seg på hva TABATA var og hvor mange runder det er. Tror alle forsto det til slutt ;).

Første isoporbit ble lagt i dag. Andreas Lagte Kaffe, sprang ut på butikken og handlet og styrte på, de jobba på mer og mer og pigade ble de ferdige på en dag. Han ene digga Andreas og skulle jobbe hele helga, mens sjefen bare rista på hodet og sa at det IKKE var aktuelt (haha). Qoute fra han var vell at dette var en av kjappeste isopor jobbene han hadde gjort 😀

Harald Larssen Lønning. For en fantastisk mann! Historien er vell enkel Andreas ringer og trenger hjelp/inspirasjon til å finne på noe kult for å åpne Senior/KIDS/TEENS. Harald tenker at det hadde jo vært med en Helseminister på besøk. Joda, det fikset han! Vi er SUPERHAPPY med å få det til og gleder oss veldig, om lokalet er helt ferdig eller ikke, det kommer til å bli dritkult! #snartvalg #velgencrossfiter #velgharald

Vi skal jobbe på for at lokalet er ferdig til vi får besøk, men sett av 31.august, tipper det blir en kul dag på Verftet :).

Bryggens daglige leder Snorre (Andreas sin gamle sjef) var veldig fornøyd så er det jo kult at vi er Norges første CrossFit box som får besøk av en helseminister, så vidt jeg vet.

0 views

© 2020 by Verftet