top of page
logo.jpg
Search

Sunny Days

Det var en sjeldent solfylt dag på haugalandet. I den forbindelse feiret vi med Sunny Days på verftet. Vakkert å se hvordan solskinnet smittet hjertene våre og bredte seg utover ansiktene til medlemmene i dag. Deilig.

Økta ser dere under. Det var en suser med bike og løp og burpees før – forhåpentligvis – et knippe sekunder deilig diger hvile.

Siste time (avbildet under) var litt strenge og sure og fylt med stølhet og melankoli og frykt for hva som var i vente. Vakkert å se hvordan litt sykling, og litt åpning av hofter i etterkant, lagde energi og fargerike maleri i fjesene deres. Litt dumt var det at de ble forvandlet til apekatter av økta 🐒Dritkjekt å ha time med dere Mari og Benedicte og Christine og Sophie Turner. Hvem hadde trodd at selve prinsessen i GoT skulle trene på lille verftet.

Videre så var det godt jobba av Linn og Gro og Frida og Birgitte og Hedda. Hedda hadde tenkt en rolig kveld på edda, men spilte fotball og “hedda” litt hardt og tryllet seg inn for en time på verftet.

Undertegnede beklager ingen bilder av overnevnte. Dere bevegde dere for raskt for kameralinsa mi. Tommel opp!

Videre så mesket mange seg i sollyset. Bicep Carl ble observert i gallop utenfor verftet, Ben klokket av metere på sykkelen, og det samme gjorde Morten.

Tror folk syntes økta var gøy. Tror folk syntes økta var tung. Otto syntes Basic var bra. Det syntes Jan også. Undertegnedes bror mente også det var veldig deilig. Undertegnede mottar nå og sorterer og responderer på alle de vakre klagebrevene etter en oversvømmelse av svette på parkeringsplassen. Jeg tenker det var bra.

I morgen sier meteorologene at det er fare for meteorer. Neida. Undertegnede mente de skulle heller bli kalt solologer. Eller kanskje regnologer. Eller kanskje noen burde gått til logopeden. Neida. Jeg digrerer. Det er fare for sollys i morgen også. Fare for vakker vakker økt, og menn i bar overkropp, og bare kvinner på noen timer. Og kanskje får vi jobbet litt med rødfargen også!

Snakkes sikkert snart!

Team Verftet ❤️

0 views

댓글


bottom of page