top of page
logo.jpg
Search

Sumo Deadlifts 5×4 – 06.November.2019

Sumo Deadlift

Tunge tunge tunge løft. M -> C -> I. Ikke bare tunge, men også trygge. Eksempelet som ble brukt var. Filmer vi deg på alle 5 settene og spiller av filmen er alle repetisjonene og settene like? Hvis ja, da løfter vi trygt. Hvis nei da løfter vi ikke trygt.

Kult å gjøre sumodeadlifts i dag, en øvelse vi ikke gjør så ofte. Men en fantastisk øvelse for å styrke baksiden av kroppen og ofte en øvelse mange mestrer relativt lett.

Basic, Kids & Rival Girls

Vi hadde også full aktivitet i egentreningsrommet i dag. Super kult å kunne bruke dette rommet og ha så mange inne i lokalet på en gang! Kids gjorde Cindy i dag. Noe som er skam fett, for en herlig gjeng!

Påmeldingen for neste kids er nå ute, det er 8 plasser igjen per dags dato. Husk at om dere medlemmer skal ha rabatt må dere gi beskjed. Grunne til det er litt dyrere denne gang er at vi første halvår priste oss litt billigere siden vi var helt nye. Samtidig er det heller egentlig ikke så mye dyrere for neste semester er mye lenger enn dette :). Og husk at vi holder på i vinterferier og alt :).

Basic gjengen, er ofte mye av den samme gjengen. Høy musikk, basic music og herlig stemning!

Rival jentene var også god stemning. De fikk kjørt cindy (som kidsa) og fikk kjenne litt på det å starte litt for fort :).

Har du skrevet opp cash på julebordslista så vipps 600 til 48077106 før onsdag. Hvis vi ikke har fått beskjed om noe annet tar vi det da automatisk på mindbody :).

Vi starter nå å trekke for juleballet, dere får kvittering på mail alle som har skrevet mindbody på lista :).

0 views

Comments


bottom of page