top of page
logo.jpg
Search

Summer Triplet @SaharaHGSD

For et vær vi har i Haugesund om dagen, det er helt fantastisk og helt fantastisk er det også at dere prioriterer å få inn litt trening selv om været er så fint, det er stor tommel opp :D.

I dag var det dritvarmt, folk ble dritslitne og ingen besvimte. Så det var god stemning 😀

Classic CrossFit økt i dag. Triplet vet alle som var på timen hva er i dag og box-walk overs trodde vi var tungt, og det var det også 😀 #Godstemning

Christer hadde en beskjed til morgengjengen: «Å kaste tørkepapir i do er ikke greit. Særlig når det gjelder fra 0,5-1m med papir. Vil til og med påstå det er lettere å kaste siste rest av papir på rullen i søplebøtta som står rett under, enn å kaste det i Do»…

Det fikser vi 🙂

Noen som har sveise utstyr og sag til å skjære stålrøyr?? Vi trenger det for prosjektet vårt med å få alle vektskivene opp fra bakken og på søylene, skrik ut om dere kjenner noen !

Maja brukte litt lenger tid på WOD`en i dag for å stringe flere og flere T2B sammen istedenfor og bare peise igjennom uten mål, teknikk og mening. Det gjør at Maja vil etterhvert bli mye bedre i T2B for hun lar seg øve og bli bedre. Maja is smart, be smart like Maja :D.

Elise smiler som alltid og får alle oss andre også til å smile

Jan ble sliten og sleit med å få nok kalk

Åse har akkurat meldt seg inn i 6mnd så ønsk henne velkommen 😀

Scores of the day 🙂

3 views

Kommentare


bottom of page