logo.jpg
Search

Stand & Deliver - 6.mai.2021

Hei!


Her kommer mitt første og relativt kortfattet blogginnlegg. For dere som ikke vet hvem jeg er, så skal dere få en kort oppsummering.


Andrea, 28år; Karmøybu som forelsket seg i Crossfit og Crossfit-treneren sin i 2014 (bor nå sammen med han og hans sønn i Førresfjorden). Har alltid drevet med idrett, og da mest håndball. Jeg elsker Burpees og D.U, men misliker sterkt pushups og box jumps. Har en bachelorgrad som Maskiningeniør (som jeg ikke bruker), og jobber offshore som renholder. Er veldig takknemlig for at Andreas ønsket å ha meg med på team Verftet, for jeg stortrives som trener for dere.


Slå gjerne av en prat neste gang dere ser meg, jeg gleder meg til å bli bedre kjent med dere.


Over til noe som er mer interresant, dagens økt:


"Stand & Deliver"

AMRAP 16:

20 Double DB Box Step Overs

30 Air Squats

1 Hill Run

30´s L-Sit
Dagens økt bestod av16 deilige minutter med relativt enkle øvelser og høy puls. Her handlet det om å holde tempoet oppe, unngå for lange pauser, bite tenna sammen og fullføre. DET gjorde dere så absolutt. Målet var å ligge mellom 3-4 runder, og i følge Scoreboard klarte alle det.


For mange var L-Sit en ny og tung øvelse, men samtlige klarte å gjennomføre 30´s av ulik skalering. Som trener var det ekstra gøy å se de ulike ansiktsuttrykkene som dukket opp i løpet av disse 30 sekundene, det var et levende bevis på at øvelsen var tung! Men det er alltid gøy å prøve noe nytt, sant? :)
Tenk, i morgen er det helg igjen! Jeg har bestilt finvær, så krysser fingrene for at bestillingen går i boks.


- Andrea216 views

Recent Posts

See All