logo.jpg
Search

Snow bunting - 24. februar 2021

Heisann godtfolk :D


Onsdag og Team 2 workout, det liker vi. Dagens økt "Snow bunting": 27 minutters TimeCap med 2 ulike øvelser. Roing og syncronized burpee box jump overs.


I dag er Alpha- og Bravo-skaleringen like, på charlie går vi ned i antall kalorier og gjennomfører box walk overs i stedet for jump. Økta begynner med 20/16 cal row på alle skaleringer. Roingen har stigende antall kalorier gjennom økta, så her er det viktig å ikke starte ut alt for hardt så man ikke går tom mot slutten. Etter hver runde med roing kommer 15 syncronized burpee box jump/walk overs. Disse skal være helt synkroniserte så her er man ikke sterkere enn svakeste ledd. Ligger lagkameraten litt bak, da venter vi og tar ned tempoet. Det kan fra starten av være lurt å finne seg en partner som er på ca samme nivå som deg selv så begge får mest mulig ut av økta. Er man derimot to på laget hvor nivået er veldig ulikt, kan burpees-repetisjonene tas ned slik at den på lavest nivå gjør noen færre.
På roingen i dag ønsker vi å få tempoet opp på maskinen så fort som mulig. Dette var vi også gjennom forrige uke, så for noen er kanskje ikke dette helt ukjent. Vi gjorde det vi kaller "sprint-start". Her deler vi opp det første ro-taket, til først midt på leggen, så til kneet, opp til midten av låret før vi tar et fullt ro-tak. Vi øvde på dette under oppvarmingen, hvor alle skulle gjøre 6 sett hver med sprint-start, etterfulgt av 2-3 vanlige ro-tak.

På burpee box jump over ønsker vi å komme oss fortest mulig over boksen med å bruke minst mulig energi. Trikset her er å holde seg lavt oppå boksen samtidig som man snur seg. Vi vil unngå å snu oss etter vi har kommet ned på bakken. Et siste tips er å gå ut av burpeen, i stedet for å hoppe. Da klarer vi å holde et moderat tempo samtidig som det er lettere å holde seg synkroniserte. Målet er å ikke slite seg fullstendig ut på burpees, slik at man kan holde et relativt høyt tempo på romaskinen.


Gymnastic course er nå inni sin 7. uke og det går over all forventning! Alle som er med viser fantastiske resultater! Det er nå åpent for å melde seg opp på neste gymnastic-kurs som starter siste uken i april, 26/4. Ikke vent med å melde deg på, da plassene fort blir fulle! :DAnnet enn det så har det i dag vært senior-trening og Bring A Friend. På BAF har de i dag fådd kjørt seg med masse burpees og wallballs.Ønsker dere alle en fin kveld videre, så er det en ny dag i morgen med trening og godt humør <3

268 views

Recent Posts

See All

© 2020 by Verftet