top of page
logo.jpg
Search

Snatchday 2

God kveld.

En veldig god løftedag på Verftet. Det mest tekniske løftet vi gjør og mest mentalt krevende. Vi skal løfte fra bakken og fange vekta over hodet, ikke like lett for alle, men en utrolig bra gjennomføring av samtlige.

Jobben som coach er fantastisk kjekk når medlemmene på timene er ivrige etter å gjøre løftet med rett teknikk, tar til seg informasjon og bruker det til å bli en mer effektiv løfter.

Fordi dette er et teknisk og mentalt krevende løft, vil mestringsfølelsen av å klare det, og enda bedre kjenne selv at en klarer med fin teknikk, være enorm.

Siste del av timen var heroworkout Randy. Som er 75 snatch for tid. Her var det mange som valgte riktig skalering, og noen som valgte en skalering hvor teknikk trening var tingen. Vi må passe på ryggene våre, og det er et stort fokus i en slik økt.

PS. Det er lagt til nytt oppsett på BAF, dersom de var påmeldt på den gamle BAF’en må du melde deg på på nytt.

PPS. Korkene til tusjene skal være på når de ikke brukes, og ikke minst legges tilbake i kassen med kork på. Uten kork tørker de ut og er ubrukelige. Vi taper ikke mye tid på å ta av og på korken.

Litt vennlig konkurranse mellom Geir og Otto på økten. Fikk streng beskjed om å ikke la det gå utover teknikken. Godt utført og bilde nr. 2 viser seiers herren.

2 views

コメント


bottom of page