top of page
logo.jpg
Search

Snatch Practice og Isabel – 02.desember 2019

Snatch – the world’s fastest lift.

Teknisk krevende er det, å få stanga fra bakken og opp over hodet i én bevegelse. Men ved hjelp av for eksempel en 10 minutter EMOM hvor en jobber med få repetisjoner men flere sett, og sikter på å jobbe for teknisk maks vekt vil en etterhvert få automatisert bevegelsen mer og mer. Etterhvert som det blir mindre å tenke på og en mestrer mer og mer av denne sammensatte bevegelsen kan det kanskje hende at det blir et av favorittløftene dine? 😃

Såååå, over til Isabel. Navnet i seg selv kan virke ganske uskyldig, men ikke la deg lure. Denne benchmarken sniker inn mye bevegelse på kort tid. Time cap på 7 minutter indikerer at de 30 repetisjonene skal gå unna FORT!

Så da var det for de sterke kvinnene og mennene på Verftet å mentalt innstille seg på midlertidig smerte og pushe seg gjennom hver og en repetisjon.

Noen nevnte at lørdagens vellykkede julebord fortsatt preget form og ytelse. Andre var imponert over å i det hele tatt ta turen innom Verftet i dag. Uansett, medlemmene på Verftet er det ingen som kan måle seg med. Ingen over! Ingen ved siden!

God treningsuke 🤜🤛🙌 ❤Team Verftet

6 views

Comments


bottom of page