top of page
logo.jpg
Search

Skill (ring Muscle up)

Hello 

Før jeg går til dagens herlighet vil jeg si 3 og et halvt ord om challengene vi har på verftet. 

Først og fremst vil jeg si at det er utrolig gøy at så mange melder seg på og vil være med!! Men det har kommet et par utsagn, og jeg har sett et par ting som har fått meg til å tenke litt angående hvordan dere (noen) angriper denne utfordringen.

Dette er ingen konkurranse om å bli ferdig først. Så for å bruke den challengen vi er i nå som eksempel. Ut i fra hensikten, er det altså ikke om å gjøre å ro et maraton de to første dagene bare for å «vinne» over noen andre. På den andre siden så er heller ikke tanken at man skal sitte og bare dra i roeren verdens roligste tempo, «bare for å komme seg igjennom»

Utfordringen er laget for å gi dere en mulighet til å forbedre dere. En liten push i ryggen. For eksempel. Hvor mange ganger har vi ro teknikk på timene? Hvor vi virkelig går inn for å øve teknikk? Det er ikke alt for ofte. Denne utfordringen er derfor ypperlig for å nettopp øve teknikk, som man kan ta med inn i økter senere. Vi vet alle at å øve inn en endring i teknikk, i en økt hvor man konkurrerer med seg selv (eller noen andre for den saks skyld) for å gjøre det best mulig er vanskelig. En annen ting kan være hvis man vet man er god på noe lengre distanser. Ja, øv på korte intensive intervaller. Bruk disse muligheten til å bli litt bedre, ikke gjør det kun for å gjøre noe. Utnytt muligheten ?

Nå! Over til dagens økt! Og jeg starter med det jeg sluttet med i avsnittet over. Vi snakket litt om målet for dagens økt. Å BLI LITT BEDRE. Man kan ofte tenke når man ser ting som ring Muscle up på tavla at detter en umulig oppgave og at dette ikke er noe vits , fordi det vil jeg aldri klare. Ja, Muscle up er vanskelig. Derfor må vi lage oss del mål. Bli litt bedre. Om det er å løfte hofta litt høyere eller å være litt mer tolmodig før man drar med armene spiller ingen rolle. Et skritt i riktig retning, er et skritt i riktig retning. Og da jeg spurte på slutten av timen så svarte veldig mange at målet var oppnådd! Og det er veldig bra ??

Som sagt så er ikke ring Muscle up lett hverken teknisk eller styrkemeesig. Derfor delte vi opp i flere del øvelser for å fokusere på færre momenter av gangen. Med litt færre ting og tenke på om gangen, og deres stå på vilje blir dette veldig bra?? mange gjorde gode fremskritt i dag! 

1 view

Comments


bottom of page