top of page
logo.jpg
Search

Semi Pro 💨 - 31.januar.2023

Hei!

I dag har dagens wod bestått av roing og benk press, noe som falt i smak hos de fleste. Jeg startet dagen min med å male over ledningene på høytalerene i sal 3. Det ble kjempefint og nå ser man ikke ledningene. Etter malingen ble jeg med på 15:00 timen for i følge Andreas er det en del av jobben :-) Etter treningen var jeg med Andreas på 17:00 timen og 18:00 timen. Da var jeg det man kaller "demo-dame" på eneklte øvelser. Ellers spottet jeg enkelte på benkpressen og gav de, en hi five. Jeg fikk også oppdraget å ta bilder til bloggen.


Da vi var ferdig med timene gikk jeg og Andreas gjennom en check liste for ting som skal gjøres klokka 19. Jeg gikk over garderobene og tok ut søppla. Så avsluttet jeg dagen med å snakke med noen av medlemmene i sofakroken og skrive blogg.Bilder fra dagen


Litt ny informasjon om den nye matutfordringen som starter neste uke

Dagens tavle
Ha en fin kveld, hilsen Tuva, Margrethe og Andreas!

239 views

Recent Posts

See All
bottom of page