top of page
logo.jpg
Search

"S.L.I.P.S" and Brenton - 2.September.2021


God torsdagskveld folkens!


Vi har en gladnyhet! I går kom det en liten gutt til verden. Gratulerer så mye til Andreas og Line som for første gang har blitt foreldre. De er super happy og har det bra. Alt gikk som det skulle. Utrolig kjekt å høre og jeg synes Andreas virkelig passet denne rollen . Nydelig bilde vi fikk tilsendt i dag. Smelt.Håper dere har hatt en fin dag på jobb og trening og alt annet dere har gjort. I dag har vi hatt en økt som var litt utenom det vanlige. Dagens hovedfokus var at dere skulle få innblikk i en utrolig effektiv gymnastikk oppvarming. Derfor har vi i dag hatt en 25 minutters lang oppvarming som kalles S.L.I.P.S. Dette er en oppvarming som gir potensiale for å virkelig forbedre dine gymnastikk skills som f.eks. toes- to- bar, bar muscle-ups og handstand walks. Målet var å motivere dere til å gjøre dette utenom øktene våre slik at kvaliteten på de vanlige øktene vi har blir bedre. Dette resulterer i mestringsfølelse og kanskje litt kjekkere økter for dere som investerer i litt ekstraarbeid.


S.L.I.P.S


S: Scales

L : L-sits

I: Inversions: Handstand hold (options)

P: Planks

S: Stretching


Sjekk ut nettsiden under for hjemmevideo:


Videre i dag kjørte vi en 10 minutters AMRAP med 30m Bear Crawl og 30m Standing Broad Jump. Denne var lett å undervurdere for mange av dere, som Lotte sa i dag " Eg tenkte det va lett, det va jo bare 10 minuttar liksom". Men nei, de fleste ble liggende på gulvet noen sekunder etter økten og noen fant noen svakheter både her og der. Veldig gøy, jeg håper dere ble motivert i dag.


Hvis du følger Crossfitverftet på instagram har du kanskje fått med deg hva Thaddeus har gjort i dag. Han har vært på oppdrag for Peab Norge. Denne bedriften har altså stort fokus på å ta vare på sine ansatte når de er i aktivt arbeid og når de er ferdige. Han har derfor vært på besøk for å forandre arbeidernes holdning til hvordan de skal jobbe. Mer av dette og et fantastisk fokus som flere bør prioritere å ta en titt på.
Takk for dagens kjekke økter. Teens, Bring a friend, Crossfit Senior. Blir ikke en bedre torsdag en dette. En annen liten gøyal beskjed. Teensa løfter mer enn foreldrene. hehehe..


Nyt kvelden folkens!


Klem Martine

428 views

Comments


bottom of page