top of page
logo.jpg
Search

Row and Work

Heisann!

Teamwork(3) idag, med mye roing og med mye gøy imellom roingen. Alltid kjekt med team økter, for da får man pauser! Men en presser seg mye mer enn en vanligvis ville og, så intensiteten når en jobber er skyhøy, så en skal slite seg igjennom en slik økt også. Et slitanes fjes e et likanes fjes.

Litt forskjell fra morgentimene og ettermiddagstimene. Burpees over bar som ga rom for ulik utøvelse over baren, gjorde at morgentimen hadde bar facing og ettermiddagstimene tok latteral. Kanskje ettermiddagstime trener skal forhøre seg om hva som ble gjort på morgenen.

En klapp på skulderen for Jorunn som gruste til med over 1800 calories per time på romaskinen, helt utrolig bra hastighet! Generelt mye bra teknikk på løftene, og mange som utfordret seg selv i å bruke tunge vekter.

Crossfit Basic timen var fullstappa, med mange nye ansikt. Dette liker vi! Er litt skuffet over egen planlegging av timen, hvor det ble satt av for liten tid til økten, og gikk dermed overtid med 10 minutter. Men ingen sure miner (ikke så jeg så ivertfall) og mange slitne kropper. Håper at så mange som mulig vil fortsette på Verftet og bidra til å gjøre Verftet enda bedre enn det allerede er.


Når air-squat er så lett at man øver på brystsvømming i tillegg!

0 views

Comments


bottom of page