top of page
logo.jpg
Search

Ring Muscle-ups & Hang on it – 11.September.2019

Ring Muscle-ups?? Ain´t happening. Tenker kanskje noen. Frykt ikke high skill gymnastics, de ser mye vanskeligere ut enn de faktisk er. Men det krever mange fysiske egenskaper; Styrke, koordinasjon, kroppskontroll og ikke minst godt mot.

Styrke er det som stopper mange. Her er det en fin regel. Klarer du 5 strict C2B Pullups og 5 strict ring dips er du sterk nok til å klare din første ring muscle ups (!!). Så da er det bare gå til whiteboarden og #masterthebasics

En liten påminnelse her er at om du revner; om grepet revner litt og du revner i sjelen, og hånda gjør vondt. Ikke kipp. Prøv å gjør øvelsen strict. Kan du ikke det, spør en trener om alternativ. Fortsetter du med det du gjør revner og revner og revner du, og da får du au og au og au og har au i lang tid. #HandCare

Etter dårlig oppmøte på 06.30 timen i dag så ble vi enige. Siste mulighet blir neste onsdag 06.30. Er det ikke 6 personer på timen fjernes timen :(.

Da kommer vi over til et tema på bloggen i dag trene tidlig? Er ikke det bare for gærninger? Har du ikke prøvd det, prøv 06.30 timene før jobb om du har mulighet. Jeg er SUPERFAN av å trene tidlig, det av flere grunner men under her skal jeg forklare en av dem.

6.30AM VS 6.30PM ???

Hvor viktig er trening for oss/dere? Personlig leverer jeg helt 100% best resultater på alle fronter når jeg har trent (spør Line). En veldig god måte å prioritere trening på er å gjøre det som det første du gjør #winthemorningwintheday. Kl.06.30AM på morgenen er det ingen som ringer deg, mailer deg, skal ha litt hjelp til noe hjemme/på kontoret, en kone som kjefter, unger som skriker osv. Det er det kanskje 06.30PM. Hva skjer da når det dras på alle fronter 06.30PM. Da skaper du en rutine som du har 100% kontroll over, eneste valget du da må ta er å ikke trykke på snooze kanppen.

Uten om det så tar alltid Torgeir med epler. Ikke bare epler, men pink lady!!. Så alltid god stemning.

I andre nyheter så snakket Thor og Ole mye om muscle ups. Vegard trente en og en halv gang. Jan gjorde press. Katrine var usedvanlig fredfylt. Birgitte var der, og ønsket å bli bedre på hang power cleans. Gro var der. Var du der?

Be here! …or be square!

Team Verftet 😍

0 views

Comments


bottom of page